1PCS Automobilio Sėdynės Slydimo Skirtumas dėklai Catcher Lauke Vandeniui Pocket Organizatorius Telefono Puodelio Laikiklis Gali Būti Kairėje arba Dešinėje

1PCS Automobilio Sėdynės Slydimo Skirtumas dėklai Catcher Lauke Vandeniui Pocket Organizatorius Telefono Puodelio Laikiklis Gali Būti Kairėje arba Dešinėje

w126876

Nauja

Yra sandėlyje

€3.99 €3.51
Vnt.

Žymos: bmw k1200lt abs reset, dviračių stabdžių kabelis baigiasi, apyrankė lords malda, bmw x3 e83 priekinio stiklo, butelis paspauskite vonios kambarys, bling kūdikių princeses, bmw k 75 sankabos svirtis, apyrankė gyventi baltarusijoje, bmw x3 e83 navi rėmelį.

Produkto Savybės Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

Techniniai duomenys: Pavadinimas: Automobilių sėdynės skirtumas laikymo dėžutė Medžiaga: ABS Plastikas, Kempinė Tinka: Universalios Paskirties Transporto priemonės: Priekinė, Kairės (Vairuotojo Pusėje) Funkcija:Laikymo Dėžutė, Monetų Dėžutė, Puodelio Laikiklis Gaminio Dydis: apie 16*22*7.5 cm Savybės:

1. Sukuria Papildomų Sandėliavimo Vietos, pavyzdžiui, išmanųjį telefoną, automobilių stovėjimo bilietai, piniginės, vandens puodelį ir t.t 2. Puiki Kokybė ir Išskirtinį Ieškote 3. Užkirsti kelią Smulkių Daiktų Nuleisti į tarpą.Užpildo spragą tarp konsolės ir automobilinę kėdutę.

4. Paprasta Įrengti - Tereikia įdėti skirtumas talpinimo sėdynės ir konsolės, galima didesnis atotrūkis Vieta, telefonas, kortų, monetų, pinigų, raktų, taurės ir t.t.Automobilio sėdynės organizatorius padės jums sutaupyti daugybę laiko, kad išsaugoti tai, kas svarbu ir veikia, bet kuriuo metu ir bet kur. 5.Sukurta blokavimo atotrūkis užkirsti kelią dalykų, patenka į krėslų atotrūkis 6.Idealiai tinka saugoti automobilio klavišą įstatymo projektą, mobiliojo ryšio telefonas, automobilių stovėjimo aikštelė kortelės, piniginės, cigarečių dėžutės ir t.t. 7, Pagamintas iš ABS plastiko, patvarus ir praktiškas naudoti. 8. Lengva įdiegti ir relianle naudoti 9. Tinka daugumos automobilių 10. 100% brand new ir aukštos kokybės yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.Ką jūs gaunate:

1*Automobilių Saugojimo Dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai