Patogi "PASIDARYK pats" skaidraus Plastiko Batų Dėžės Didina Sulankstomas Batų Laikymo Stalčių Konteineris Organizatorius Namų Patogi Užrašinė

Patogi "PASIDARYK pats" skaidraus Plastiko Batų Dėžės Didina Sulankstomas Batų Laikymo Stalčių Konteineris Organizatorius Namų Patogi Užrašinė

w132916

Nauja

Yra sandėlyje

€6.81 €4.70
Vnt.

Žymos: stalčių batų, stalčių galima dėti vieną ant kito, akrilo stalčių, unikalus batų dėžės, stalčių plastiko, moterų batai, dėžės, aišku, saugojimo stalčiuką, aišku, stalčių, didelis batų dėžės, batų dėžės pritaikymas.

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:PP

Dydis:31 x 21 x 12,5 cm/12.2 x 8.26 x 4.92 į

Skaičius, Vnt:1PC

Spalva:Skaidrus

Lytis:Moteris

Savybės:

Medžiaga - batų saugojimo lange yra pagamintas iš naujo PP medžiaga su storesnis dizainas.Ji stipri apkrova, gali atlaikyti spaudimą, išvengti deformacijos, ir yra labiau džiuginantys.

Dydis 31 x 21 x 12,5 cm/12.2 x 8.26 x 4.92 į.Tinka moterims.Lengva pašalinti elementus iš savo batų saugojimo dėžutė.

Clear - skaidrus viršelio dizainas leidžia jums pamatyti, kas yra viduje batų saugojimo dėžutė nenuimant batų dėžę.Jis yra patogus jums geriau rinktis.

Multiuse - Ne tik batų, bet ir drabužių spintoje, drabužiai ir apatiniai drabužiai.

Vietos Taupymas - Vienas konstrukcija leidžia batų saugojimo problema gali būti lengvai išspręsta su tik maža kampe, kai naudojama batų dėžę.Nepanaudotų batų dėžės, gali būti sulankstyti, kad sutaupyti vietos ir lengva surinkti ir išardyti.

Pakuotė:

1 x Batų Saugojimo Dėžutė(Batus nepridedami)

Pastabos:

1.Perėjimas:1cm=10mm=0.39 colių,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Dėl ekrano skirtumas,spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis,prašome leisti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai