110-184pcs Magnetiniai Blokai Modelis ir odinas Magnetinio Dizaineris Statybos Nustatyti, Plastikiniai Švietimo Žaislai Vaikams

110-184pcs Magnetiniai Blokai Modelis ir odinas Magnetinio Dizaineris Statybos Nustatyti, Plastikiniai Švietimo Žaislai Vaikams

w125675

Nauja

Yra sandėlyje

€25.20 €17.65
Vnt.

Žymos: flash gordon marškinėliai, hulk kaukė, blokuoti magnetas, jaučiausi triušis, vystymosi švietimo žaislai, didelis magnetinis statybos, žaidimas magnetas, mi magnetiniai blokai, hulk stebuklas, technics plytos.

Aprašymas:

Cossy Magnetas Plytelės yra puikus KAMIENINIŲ išsilavinimą.Tegul puikus vaikams mokytis ir obligacijų žaisti.Labiausiai patrauklus yra žaidimo įvairovė, kaip ir visų pusių svajonė mentorių, gali patenkinti visus vaikų vaizduotę apie ateitį.

Ypatybė:

-magnetas blokai 3D magnetinio blokų rinkinys yra unikalus "PASIDARYK pats" modelių, įvairių formų, tinka kūdikio smegenų mankšta.Vaikai gali sukurti įvairių 2D plokščios arba 3D geometrinės struktūros.

-Pagamintas iš netoksiškos ir tvirtos ABS plastiko.Suapvalintas briaunos dizainas nebus skaidrus, todėl nereikia nerimauti, kenkia jūsų vaiko mažas rankas.Magnetas yra pakankamai tvirta, kad atlaikytų aukštos pilys.Įvairių formų leisti didžiausią kūrybiškumą ir pritraukti įvairių amžiaus grupių.

-Vaikams reikia žaisti su šiuo magnetinio plytelių valandas.Jis padeda vystyti vaikų spalvos ir formos pripažinimo, kūrybiškumą ir vaizduotę, praktiškumo ir dizaino galimybes.Puikus pasirinkimas ikimokyklinio žaislai.

-Įvairių formų, pavyzdžiui, aikštėse, langai, trikampiai, balkonas plytelės ir dar daugiau!Skymags suteikia neribotą architektūros kūrybiškumą!Jūsų vaikai gali kurti, ką jie svajoti svajonė.

-Šviesus ir ryškiomis spalvomis padarys jūsų vaikai užsikabinęs ant endless žaidimo laiko.

-Labai tinka naudoti šeimose, vaikų darželiuose, dienos centruose, ikimokyklinio ugdymo, jaunimo mokyklų ir kt.Vaikams virš 3 metų amžiaus, bus meilė jį.Nes tai magnetinių žaislų rinkinys gali neleiskite vaikams žaisti valandų valandas!

- Medžiaga: ABS plastikas + magnetas

-Spalva: Atsitiktinių spalvų

-Šiltas Patarimas:

Gerbiami pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas:

110pcs / 128pcs / 142pcs /184pcs *magnetiniai plytelės rinkinys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai