Vaikai Mediniai Montessori Žaislai Derliaus Morkų Žaidimas Bloko Formos Pažinimo Atitikimo Švietimo Žaislai Toddles Atminties Šachmatų Lenta

Vaikai Mediniai Montessori Žaislai Derliaus Morkų Žaidimas Bloko Formos Pažinimo Atitikimo Švietimo Žaislai Toddles Atminties Šachmatų Lenta

w139927

Nauja

Yra sandėlyje

€22.39 €14.33
Vnt.

Žymos: šachmatų lenta, plakatas ecto 1, montessori, kobe bryant "lego", šachmatų pelėsių, žaidimas, kūdikių montessori, dyna licencijos plokštė, žaislas lego scooby doo, lego de keršytojas.

Pagaminti iš medžio be šerpetų, todėl jis negalės savo vaikų rankas.

Šis švietimo medinis žaislas yra sukurta skatinti ankstyvo amžiaus vaikai turi būti nepriklausomas, išradingas ir pragmatiškas tyrinėtojų juos supantį pasaulį.

Skirtingai nuo kitų žaislų su daug spalvų, funkcija, garsai ir pan., šis morkų derliaus žaidimas bus išmokyti savo vaiką tik vieną dėmesio įgūdžių.

Šis švietimo medinis žaislas yra supakuoti gražiai, kad ji puikiai tinka ikimokyklinio amžiaus vaikams 1 2 3 kaip savo gimtadienio proga.

Kaip Žaisti: Ištraukite du identiški morkos iš eilės, jei jis nėra dviejų vienodų morkos, palaidoti ištraukė morkos į žemę, ir laimėti, pergalė vaikas su daug morkų.Imti į klausimą, kortelę padeda virėja rasti sudedamųjų dalių, reikalingų šiandienos, ir vaikų, kurie, baigę pirmą kartą ji bus laimėti.

Techniniai duomenys:

Savybės: Dovana, Ikimokyklinio amžiaus Vaikams, Patvarus, Saugus

Dydis: 23.5 cm x 23.5 cm x 5cm/9.25 x 9.25 x 1,97 colių (Vidut.)

spalva:spalvotas

medžiaga:medinis

Pakuotės Turinys:

24 x Morkos

1 x Vyresnio amžiaus Gabalas

1 x Valdyba

8 x Klausimas Korteles

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai