150x70cm Auto Automobilio Priekinio stiklo Dangtis Anit Sniego Saulė Ledo Skydas Priekinis Stiklas Stoglangis Vandeniui Raštas Žiemą Su Gyvis

150x70cm Auto Automobilio Priekinio stiklo Dangtis Anit Sniego Saulė Ledo Skydas Priekinis Stiklas Stoglangis Vandeniui Raštas Žiemą Su Gyvis

w123738

Nauja

Yra sandėlyje

€6.92 €5.53
Vnt.

Žymos: dangtelis priekinio, galinio stiklo žiemą, stabdžių sniegas automobilių padengti, automobilių apima lauko, automobilių šalčio, priekinio stiklo žiemą, automobilių dangtelio priekinio, galinio stiklo, Megztinis Švarkas, automobilių padengti, megztinis striukės vyrai, automobilių padengti visą.

Automobilių Stiklų Sniego danga Screen Protector Sun Shield Dėklas Sunkvežimių VISUREIGIS

Savybės:

1.Pagamintas iš tvirtos, vandeniui atsparus įbrėžimams, oxford medžiagos.Apsauga automobilio priekinio stiklo ir veidrodžių dėl sniego, šalčio ir ledo dangos ir įbrėžimas.Veikia puikiai, sniego, lietaus, vėjo ir kitų nepalankių oro sąlygų.

2.Naudoti juodą pusėje, kaip snow shield danga žiemą išlaikyti jūsų priekinio stiklo, nuo apledėjimo daugiau ir šilumos interjerą jūsų transporto priemonės.

3.Lengvas įdiegimas ir Pašalinimas

Specifikacija:

Modelis: 847290

Produkto Pavadinimas: Priekinio Stiklo Dangtis

Spalva: Juoda/Skiedra

(Prašome leiskite mums žinoti, spalvos norėtumėte.Jūs galite PALIKTI PRANEŠIMĄ Į SAVO PAYPAL PASTABA praneškite mums.Kitaip mes išsiųsime juos atsitiktine tvarka.)

Medžiaga: Poliesteris

Savybės: Nepralaidus Vandeniui, Atsparus Vandeniui

Matmenys: 70*150cm

Gamintojas Dalies Numeris: SN0005

Paketas Apima:

1x Automobilio priekinio Stiklo Dangtis

Pastaba:

1.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

2.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

3.Nėra instrukcijas šiame rinkinyje.Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama,!

4.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai