Universalus Automobilių Apima Patalpų ir Lauko Pilna Auot Padengti Saulės UV Sniego, Dulkių, Atsparus Apsaugos Dangtis Sedanas Automobilio Ilgis 186" -193"

Universalus Automobilių Apima Patalpų ir Lauko Pilna Auot Padengti Saulės UV Sniego, Dulkių, Atsparus Apsaugos Dangtis Sedanas Automobilio Ilgis 186" -193"

w142558

Nauja

Yra sandėlyje

€42.21 €28.28
Vnt.

Žymos: automobilių apima lauko, prasidėjusios automobilių padengti, automobilių padengti uv, pilnas sunkvežimių danga, automobilių padengti visureigis, guolių kfl, automobilių padengti kruša įrodymas, stabdžių krušos automobilių padengti, 06A, automobilių padengti.

Paketą sudarė : 1 * Automobilių Apima Savybės : *1.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio taftos 190T medžiaga, saugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio, pavyzdžiui, medžių sula ir paukščių mėšlas, apsaugoti nuo dažų išnyks, UV saulės spindulių, sniego, dulkių ir vėjo. *2.Yra durų užtrauktukas kairėje pusėje padengti lengvai gauti.Vėjo dirželiai priekyje ir gale išspręsti savo auto padengti sunkiųjų vėjo orai. *3.4 vnt atspindinčiomis juostomis priminti žmonėms, naktį.Gana veidrodis kišenės, kad padengti labiau tinka. *4.Tinka automobiliams, kurių ilgis 186-193 cm.Automobilių, o "General Motors" (netaikoma Visureigis hatchbacks), prašome atsinešti nešiojamąjį saugojimo krepšys didelis, kad būtų apsaugotas jūsų saugumui. *5.Nesvarbu, karšta saulė ar šalto oro, automobilių dangčiai gali dirbti visi.Galingas medžiaga saugo jūsų automobilį apsaugoti nuo UV spindulių, smėlio, dulkių, lapų, šakų, sniego, lietaus, šalčio, paukščių mažėja.Techniniai duomenys: Medžiaga: Poliesteris taftos 190T Spalva: Juoda/Sidabrinė/Žalia/Mėlyna Dydis: 490*180*190cm/193*70.8*74.8 tam Tinka Sedanas, Universal, Tilptų Automobilio Ilgis Nuo 186" 193".Pastaba: (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai