MEO vaikų kaukės stabdžių dulkių migla PM0.1 kvėpuojantis ir skalbti berniukų ir mergaičių padarė Naujoji Zelandija mėlyna rožinė vaikams avių

MEO vaikų kaukės stabdžių dulkių migla PM0.1 kvėpuojantis ir skalbti berniukų ir mergaičių padarė Naujoji Zelandija mėlyna rožinė vaikams avių

w122595

Nauja

Yra sandėlyje

€27.00 €12.96
Vnt.

Žymos: A25, ffpp2 kaukė, shaun avių, kaukė burną, ffp2 tamsiai mėlyna, betmenas vaikai kaukė, zelandija, vaikai kaukė linas, ffp2 vaikų mėlyna, Meilė Mei.

MEO™ | Kids Veido Kaukė

MEO™ yra savitas apsauginė kaukė, sukurta specialiai žmogaus sveikatai.Kilmės šalis Naujoji Zelandija, ji sujungia elementus, gamtos, technologijų ir inovacijų ir prisidės prie sveikesnio pasaulio.

5 pagrindiniai elementai:

*Išvengti gripo – Labai veiksmingas žalingų ore ba kriterijus, pašalinti daugumą gripo sukėlėjų.Šis unikalus anti-bakterinė kokybę, padeda vartotojams sumažinti riziką būti užsikrėtę nuo peršalimo ir gripo.Ji taip pat gali sumažinti kenksmingų dujų, tokių kaip formaldehidas.

*Fiksuoti dalelių – Efektyvus užfiksuoti 99.67% PM 0.1 kenksmingų dalelių, jūs turite iš viso pasitikėjimą, kad tai apsaugos jus nuo ligų, kurias sukelia dalelių į orą.

*Patogus ir kvėpuojantis – Platus tyrimas ir analizė atsirado kaukė, kad galima formuoti, kad tilptų kiekvieną veido patogiai.Reguliuojamas ausų kilpos ir noseband forma puikus antspaudas.Savo high-tech medžiagos, kokybės apdailos ir unikalios keičiamų filtrų sumažinti kaupiasi drėgmės ir šilumos, todėl MEO™ labai kvėpuojantis veido kaukė.Tai taip patogu, jūs pamiršite, kad esate nešioti jį.

*Išvengti alergijos – Helix™ filtras naudojamas natūralus Naujosios Zelandijos vilnos žiniasklaida.Tai yra natūralu, patogus ir minkštas, efektyviai filtruoti dulkes į orą ir labiausiai alergenai, pavyzdžiui, žiedadulkės, pelėsiai, dulkių erkutės ir kt.ir sumažina atsiradimo kvėpavimo takų alergijos, pvz., šienligė, alerginis rinitas, alerginė astma.

*Naujosios Zelandijos Manuka aliejus – Kas MEO™ Vaikai yra suleidžiama su specialiai sukurta Naujosios Zelandijos Manuka aliejaus ekstraktas, už ramina ir ramina kvėpavimo takų apsaugą.

*Saugus ir odos draugiškas – audinys yra saugus ir netoksiškas.Tai lengva įdėti, patogūs dėvėti ir siūlo vartotojui neprilygstamą apsaugą.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai