2020 Naujų Respiratorių dujokaukę Aukštos raiškos Apsauga visą kaukė dūmų Pagalbos Cheminių karinių kaukė

2020 Naujų Respiratorių dujokaukę Aukštos raiškos Apsauga visą kaukė dūmų Pagalbos Cheminių karinių kaukė

w124060

Nauja

Yra sandėlyje

€25.32 €15.44
Vnt.

Žymos: disponuoti kaukė, kn100 kaukė, 3m n95, veido kaukė visiškai, 3m kaukė, ffpp2 kaukė, kaukė, kvėpavimo, ffp2mask, ffp3, 3m kaukė n95.

Gamintojas: MF14B aukštos kokybės dujų kaukė savisiurbis pilna veido kaukė

Modelis: FM14B

Naudoja ir savybės:

MF14B tipo dujų kaukė yra nauja tiesioginių dujų kaukė, kuri gali suteikti veiksmingą apsaugą darbuotojų kvėpavimo organus, akiniai ir veido odos.Ji gali būti naudojama įvairios paskirties laukai, karo, anti-cheminių medžiagų naudojimo, ir taip pat gali būti naudojamas įvairiose srityse, pvz., pramonė, žemės ūkis, sandėliai ir mokslinių tyrimų.

Kaukė kaukė yra vientisai injekcijos litų iš aukštos kokybės natūralios silicio gelio, minkštas ir tinkamas, ir paviršius yra optimaliai.Tamprumo juosta yra geras elastingumas ir gali būti koreguojama savavališkai užtikrinti, patogus ir sandarus, dėvėti.Didelis trikampis objektyvas yra pagamintas iš polikarbonato, paviršius specialiai apdorotas, jis turi platų regėjimo lauką, gera optika, trinčiai ir smūgiams.

Apsaugos objektas:

1. Mano pralaidumo koeficientas nuodų bakas dūmų ir alyvos rūko ne daugiau kaip 0.0003%;

2. Alyvos rūkas perdavimo sparta yra ne daugiau kaip 0.0003% (30L/min);

3. Įkvėpus varža yra ne daugiau kaip 196 Pa (30L/min);

4. Į expiratory varža yra ne daugiau kaip 100 Pa (30L/min);

5. Laukas: visas laukas yra ne mažiau kaip 75%, ir žiūronų regėjimo lauke yra ne mažiau kaip 30%;

6. Jis gali suteikti efektyvią apsaugą, darbuotojų kvėpavimo organus, akiniai ir veido odos, viso veido) apsaugos ir efektyviai izoliuoti kenksmingų dujų iš išorės.

7. Dėl laiko filtro nuodų bako:, Jei jis nėra atidarytas, tinkamumo laikas yra 5 metai.Atšiauriomis aplinkos apsaugos laikas yra ne mažiau kaip 30 min. (30L/min., 1.5 mg/L, santykinė drėgmė-80-80%)

8. Apie dezinfekavimo po naudojimas: nuvalykite ir dezinfekuokite su alkoholio po naudojimo.

9. Kaukė elastingos juostos turi geras elastingumas ir gali būti koreguojama savavališkai, siekiant užtikrinti patogų ir sandariai dėvėti.Didelis trikampis objektyvas yra pagamintas iš polikarbonato, ir paviršius yra specialiai apdorotas.Ji turi platų regėjimo lauką, gera optika, trinčiai ir smūgiams.

10. Filtras formulė.Aktyvinta anglis yra pripildyta aukštos kokybės aktyvintos anglies filtro sluoksnis, pagamintas iš katalizatorius ir filtravimo popierius, kurie gali filtruoti visų rūšių nuodingų dujų ir aerozolių dalelių, išskyrus anglies monoksido.Ir varža yra maža, svoris yra šviesa, ir gyvenimas yra ilgas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai