LED Laikrodis-Žadintuvas Miegamojo Puošimas Ornamentais, Medinės Temperatūra, Drėgmė, Stalo Laikrodžiai, skirta Buitinių Miegamasis Priedų

LED Laikrodis-Žadintuvas Miegamojo Puošimas Ornamentais, Medinės Temperatūra, Drėgmė, Stalo Laikrodžiai, skirta Buitinių Miegamasis Priedų

w122347

Nauja

Yra sandėlyje

€5.82 €3.66
Vnt.

Žymos: meilė lentelė žiūrėti, daug medienos sieninis laikrodis, laikrodis stalo medienos, stalo laikrodis temperatūra drėgnumas, laikrodis led mediniai, didelis laikrodis vamzdis, laikrodis, fm radijas, žadintuvas, miegamojo, žadintuvas skaitmenų, skaitmeninis tabl žiūrėti.

Medinis Skaitmeninis LED Laikrodis-Žadintuvas Reguliuojamas Garso Kontrolė, Temperatūros, Drėgmės Lentelė Žiūrėti Namuose Miegamojo Kambarį Darbalaukio Dekoras

Ypatybė:

Gryno medžio lukšto: skaitmeninis žadintuvas yra įrengta su gryno medžio lukšto, kuris turi gražią išvaizdą.Puikus dekoro biuro, gyvenamasis kambarys ir miegamasis.

Ne trukdyti: LED laikrodis turi 3 lygių ryškumo su aukščiausios kokybės apšvietimas.Galite pasirinkti labiausiai patogus ryškumas savo akimis.Skaitmeninis laikrodis garso valdymo funkcija.Bet bakstelėkite ir garso per 60 dB per arti bus pabusti LED laikrodis-žadintuvas.Ekranas bus automatiškai išjungtas po 30s, kuris nebus ne nerimauti jums, o miega naktį.Galite nustatyti išjungti garso kontrolė, paspauskite "ŽEMYN":"dėl: SD"(darbai)"--:SD"(uždaryti).

Dviguba maitinimo šaltinis: atnaujintos nauja versija yra tik powered by USB įkroviklis (adapteris nėra įtrauktas).Bet 5V/1A arba virš adapteriai dirbs, skaitmeninis laikrodis-žadintuvas.

Stebėti temperatūros ir drėgmės: Stebėti temperatūros ir drėgmės į vaiko kambarys, miegamasis ar gyvenamasis kambarys.Taip, kad jūs galite koreguoti savo termostatas ar drėkintuvai išlaikyti idealią gyvenamąją aplinką.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena + elektroniniai komponentai

Dydis: 17*8*8cm/6.69*3.15*3.15 į

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1 X LED Laikrodis-Žadintuvas

1 X Krovimo Kabelis

1 X Vartotojo Vadovas

[relateproductdetail/]

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai