Mažas LED Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas 100dB Itin didelės Apimties Žadintuvas Namų Darbastalio Apdaila Laikrodis su USB Įkrovimo Kabelis

Mažas LED Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas 100dB Itin didelės Apimties Žadintuvas Namų Darbastalio Apdaila Laikrodis su USB Įkrovimo Kabelis

w128234

Nauja

Yra sandėlyje

€8.76 €4.91
Vnt.

Žymos: sienos stalo dekoras, 02 nixie, laikrodis, fm radijas, nixi laikrodis, protingas žadintuvas, laikrodis namų, didelis sieninis laikrodis, suaugusiųjų darbastalio apdaila, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos kokybės.

Šis produktas yra mini laikrodis-žadintuvas su paprastų funkcijų ir lengva operacija.

Tai paprastas laikrodis-žadintuvas su funkcijos laikrodis rodyti dabartinį laiką ir žadintuvą ir įrengta su 2 USB išvesties sąsajos, kaip mobiliųjų telefonų įkrovimo srovės šaltinio.

Laikrodis palaiko 2 maitinimo režimai.Išleidimo powered kaip pagrindinis metodas, ir 4 * AAA baterijos naudojamos kaip atsarginio maitinimo būdą. (Baterijos neįtrauktos)

Savybės didelis, ryškus ekranas, smart mažas naktį šviesos ir 12 valandų / 24 val,lengvai vaikams, paaugliams, naudoti, pagrindinio miegamojo staliukas stalas dovanų žadintuvas.

Galite naudoti dimeris šliaužiklį, kuriuo galėtumėte sumažinti ryškumą savo asmeninio komforto lygis, puikus ir ramiai.Ji yra labai patogi naktį ir nebus pernelyg griežtas savo akimis.

5-colių didelis LED ekranas su akį traukiantis žalia/balta skaitmeninis ekranas, laiko yra, iš pirmo žvilgsnio.

Specifikacija:

Medžiaga:Plastmasinis.

Skaitmeninis Ekranas Spalva:Balta,Žalia(Pasirinktinai)

Apvalkalo Spalva:Juoda.

Dydis:12.8*6.6*3.5 cm.

Įėjimas: DC 5V/2A (Micro USB)

Išėjimas: DC 5V/2A.

Tūris:65-100dB.

LED ekranas:5 coliai.

Varomas:USB/4*AAA tipo Baterijos.

Pakuotė:

1 x Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas.

1 x USB Kabelis.

1 x Instrukcija.

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai