Didelis Žaidimų Pelės Mygtukai Žaidėjus, Klaviatūra, Kilimėlis Guminis Didelis Nešiojamas Nešiojamojo Kompiuterio Stalas Kilimėlis Fotografavimo Entuziastas Kompiuterio Žaisti Mat

Didelis Žaidimų Pelės Mygtukai Žaidėjus, Klaviatūra, Kilimėlis Guminis Didelis Nešiojamas Nešiojamojo Kompiuterio Stalas Kilimėlis Fotografavimo Entuziastas Kompiuterio Žaisti Mat

w122322

Nauja

Yra sandėlyje

€16.11 €8.70
Vnt.

Žymos: žaidimas klaviatūra, pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, belaidė klaviatūra, lqs žaidimų pelės, komiksų pelės mygtukai, pelės redragon, notepad, teclados mecanicos, larg pelės mygtukai.

Funkcijos: 1. Lengva Nešti: Tai pad galite apsaugoti savo stalo ir fotografavimo priemonę nuo įbrėžimų.Tai gali būti valcavimo greitai ir lengvai atlikti savo šaudymo diapazoną.

2. Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis kilimėlis pagamintas iš tvirtos, patogios ir tvirtos medžiagos, apačioje jis yra pagamintas iš natūralios gumos.Kilimėlio savybės neslidžios gumos pagrindo.Jis negali nukristi po pakartotinio naudojimo.

3. Dalys Diagrama: diagrama, atspausdintas ant kilimėlio aišku, tai yra geras vaizdo vadovas padės jums įdėti savo tepaluotas rankas ant popieriaus.Net jei jūs jį atskirai, jis yra pakankamai didelis, kad būtų apsaugoti visos dalys savo fotografavimo įrankis.Tai yra idealus aksesuaras, valymo arba vėl surenkant.

4. Tinkamas Dydis: ilgis kilimėlis yra apie 36*12 cm.Šis valymo kilimėlis padeda apsaugoti jūsų virtuvės stalo, workbench arba fotografavimo lentelė.Jis yra tobulas, demontavimas visą fotografavimo įrankis.

5. Ideali Dovana: pasakų dovana gerbėjams, kurie mėgsta rinkti fotografavimo įrankiai!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Neoprene

Dydis: apie 36*12 cm

Svoris: apie 473g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Gumos Kilimėlis

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai