Didelio Dydžio pelės mygtukai 900X400 mm pelės kilimėlis Paprasto Pratęstas atsparus Vandeniui Anti-slip Natūralaus Kaučiuko Žaidimų kilimėlis

Didelio Dydžio pelės mygtukai 900X400 mm pelės kilimėlis Paprasto Pratęstas atsparus Vandeniui Anti-slip Natūralaus Kaučiuko Žaidimų kilimėlis

w155570

Nauja

Yra sandėlyje

€10.60
Vnt.

Žymos: persų pelės mygtukai xl, 900x400 pelės mygtukai, žaidimo pelės mygtukai, stalas motina gamta, žiurkių spąstus, custom pelės mygtukai, pelės padas kietas spalva, didelis pelės mygtukai pasaulyje, ponis pelės mygtukai, msi pelės mygtukai 900x400.

· Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

· Whosale priimti

· Lašas laivybos priimti

· OEM ir " PASIDARYK pats priimti

· Tvirtos Siūlės Kraštus.Šios pelės mygtukai yra subtilus briaunos, kurios gali užkirsti kelią dėvėti.Užtikrinti, ilgai naudoti, be deformacijos ir nuo gleivių.

· Itin lygus Paviršius.Pelė gali būti greitai persikėlė ir tiksliai sumontuoti slidus paviršius.Puikus nešiojamojo kompiuterio, kompiuteris ir KOMPIUTERIO.

· Non-slip gumos pagrindo.Tankus jautrūs ir anti-slip natūralios gumos pagrindas gali tvirtai suimkite darbalaukio.Premium, minkšta medžiaga, dėl savo patogumo ir pelės kontrolės.

· Galima skalbti Dizaino ir Išnyks Kelią.Šios pelės kilimėlis yra pagamintas iš mutis spandex, kuris turi didelį užraktas-spalvų efektą.Skysčių dėmes galima valyti su vandeniu nepertraukiamo naudojimo.Ir tai nebus išnyks su pakartotinis valymas.

· Platus Taikymas.Prieinama visų tipų pelės, LAZERINIAI ir OPTINIAI.Idealus dydis naudoti kasdien. 2mm storio prisitaikyti prie visų paviršių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai