BOYA BY-M1 Mikrofonas 6m Clip-on Lavalier Mini Audio 3.5 mm Apykaklės Kondensatoriaus Atvartas Mic įrašymo Canon / iPhone VEIDRODINIAI Fotoaparatai

BOYA BY-M1 Mikrofonas 6m Clip-on Lavalier Mini Audio 3.5 mm Apykaklės Kondensatoriaus Atvartas Mic įrašymo Canon / iPhone VEIDRODINIAI Fotoaparatai

w133421

Nauja

Yra sandėlyje

€29.78 €17.87
Vnt.

Žymos: karaoke magija mikrofonas, kamera microfone, garso automobilį, mic lentelė, vaizdo kamera nikon, microphon preamp, microphon, grupė mikrofonas, akg karabinai mikrofonas, fotoaparatas dslr.

BOYA BY-M1 Mikrofonas 6m Clip-on Lavalier Mini Audio 3.5 mm Apykaklės Kondensatoriaus Atvartas Mic įrašymo Canon / iPhone VEIDRODINIAI Fotoaparatai

BOYA BY-M1 yra Omni directional lavalier microphone, skirtos Išmaniesiems telefonams, DSLR, vaizdo kameras, Garso įrašymo PC ir pan, tai puikus vaizdo įrašų naudojimui.Su Omni modelio, pikapas, už visą 360° aprėptis, tai visiškai suteikia jums galimybę užfiksuoti viską savo akyse.Be to, integruota 6 metrų (20") kabelį su 3,5 mm 4-polių gold kištukas yra tik antras dalykas, kuris turi būti prijungtas prie jūsų išmanieji telefonai ir dauguma iš jūsų kameros. 100% geras pasirinkimas būtų pakėlė.Super garso pristatymus ir video magnetofonus 1)Clip-On Mic for Smartphones", DSLR, vaizdo kameras, Garso grotuvai, PC ir kt. 2)Omni directional kondensatoriaus mikrofonas, 3)Aukštos kokybės kondensatorius yra idealus vaizdo naudojimas 4)Mažos tvarkymo triukšmo 5)Apima atvartas įrašą, puta priekinio stiklo, 1/4" adapteris.

Keitiklio tipas: Electret Kondensatorius

Polar Modelis: Omni-directional

Dažnių Diapazonas: 65Hz ~ 18KHz

Signalo / Triukšmo: 74dB SPL

Jautrumas: -30dB +/-3dB / 0dB=1V/Pa, 1kHz

Išėjimo Varža: 1000 Omų arba mažiau

Išėjimo Jungtis: 3.5 mm (1/8 â±) 4 polių aukso plug

Baterijos Tipas: LR44 (Pridedamos)

Mikrofonas: 0.7x0.3x0.3 colių (18.00 x 8.30 x 8.30 mm)

Audio Kabelis: 20 " (6.00 m)

1* Boya Įvairiakryptė Lavalier Kondensatoriaus Mikrofonas-20 " Audio Kabelis

1* Atvartas Įrašą

1* Puta priekinio stiklo

1* 1/4" adapteris

1* LR44 baterijos

1* anglų kalba, Naudotojo Vadovas

PASTABA: Dear friend, mūsų produktai yra perkami iš Boya oficialius kanalus, ir turėti europos sąjungos oficialusis įgaliotasis kvalifikacijos Boya.Produktai išduodami tiesiogiai iš gamintojo ir yra garantuojama, kad bus originali Boya europos sąjungos oficialusis produktus.Tačiau tam, kad būtų užkirstas kelias naudoti pakavimo dėžės parduoti klastotės, Kovos su padirbinėjimu kodas galioja vieną kartą.antrasis nuskaityti nepavyks.

BOYA M1 3,5 mm Mikrofono jungtis Vertus-matuojamas apie 6 metrų ilgio-line, užregistruota daugiau judėjimo laisvės, erdvės, weaking įtaką tuščias triukšmas.

Tinka filmuoti trumpus vaizdo, garso, maisto programos, asmeniniai pokalbiai, iš duomenų registravimo ir kitų įrašymo scenos Boya M1 3,5 mm Mikrofono jungtis.

Paskirstymo vėjo mikrofonas medvilnė+apykaklės įrašą

Pasirinktas aukštos kokybės vielos, su didelio tankio silikoninis apsauginis sluoksnis apsaugoti, išlaikyti signalo perdavimo stabilus ir pastovus dažnis, 6 metrų ilgio linija, tinka multi-range įrašymo aplinką.

Pažangi triukšmo mažinimo technologija

Veiksmingai sumažinti dabartinę sount,filtras triukšmo,ir išlaikyti aukštos kokybės garso išėjimas

Populiarūs

Ne vairuotojas reikalingi.stiprus suderinamumas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai