30cm Snorlax Pliušiniai Žaislai Anime Naujų Retų Minkštas iškamša Lėlės Kalėdų Dovanų 12inch

30cm Snorlax Pliušiniai Žaislai Anime Naujų Retų Minkštas iškamša Lėlės Kalėdų Dovanų 12inch

w12145

Nauja

Yra sandėlyje

€4.27 €3.42
Vnt.

Žymos: snorlax paklode, anime atributika vyrai, pokemon snorlax, didelis plushies, pliušas, mha plushie, vyras duslintuvo, atgimti, harajuku kawaii, eren anime statulėlės.

Ypatybė:

Būklė: 100% naujas ir aukštos kokybės Medžiaga: minkštas pliušas ir pp medvilnė Pakuotėje: 1 vnt vienoje opp maišelį.Pastaba: yra normalu būti 1-2cm paklaida, ir spalvos, gal šiek tiek kitaip, nes stebėti.Mes galime suteikti dropshipping ir didmeninė prekyba.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis!!!

Aprašymas:

Spalva: nuotraukos Pliušinis klasifikacija: trumpas pliušas Užpildymo medžiaga: PP medvilnės Pardavimo būdas: prekybos, didmeninės prekybos, transporto urmu Gaminio dydis: 30 cm Kiekis: 1PC Gamintojo rekomenduojamas amžius: daugiau kaip vieneri metai Produkto svoris: 0,25 kg

Pastaba:

★.Jei turite didelį kiekį (daugiau negu 5 vnt.), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš suteikti jums geriausia nuolaida, ačiū! ★.Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. ★.Visi produktų nuotraukos yra paimti iš originalaus paveikslėlio, o ne ps retušavimas buvo padaryta.Produkto jūs matote dabar, yra tas pats, kaip faktinis produkto. ★.Pristatymo būdas: Mes išsiūsime pagal pirkėjo pasirinkimą nurodytą logistikos kanalo.Ypatingais atvejais, mes taip pat palyginti ir pasirinkti geriausias kanalas pristatymo.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai