40cm Sirena Galvos Pliušinis Žaislas Balta Juoda Sirenhead Įdaryti Lėlės Siaubo Pobūdžio Duomenys Peluches Žaislai Vaikams Gimtadienio Dovana

40cm Sirena Galvos Pliušinis Žaislas Balta Juoda Sirenhead Įdaryti Lėlės Siaubo Pobūdžio Duomenys Peluches Žaislai Vaikams Gimtadienio Dovana

w85066

Nauja

Yra sandėlyje

€4.21 €2.48
Vnt.

Žymos: didelis plushies, pliušas, minkštas žaislas, minecraft žaislas, varlė minkštas žaislas, mha plushie, maži aštuonkojai pliušas, atgimti, false gaisro, alyvinė žaislas.

Kulka Taškų:

1、Minkštos Kailio Lėlės: Pliušinis žaislas, minkšti, kailis lėlės, 2 spalvos balta/juoda, aukštis apie 40cm/ sudarė 15,75 cm.Juoda katė, pliušinis žaislas, aukštis apie 30 cm/11.81 cm.

2、Kruopštus Dizainas: Jie atrodo įdomus, ir jie yra smagu turėti.Į pliušinis dukart vadovavo kruopštus dizainas, kreipia dėmesį į realią informaciją.Vaikai bus meilė, patraukti, išspausti ir apkabinti!

3、Minkštas Pliušinis Medvilnės: Kad pliušinis įdaryti žaislas yra pagamintas iš minkštos medvilnės pliušas, kurie yra patogūs liesti, geriau liesti, ir labai mielas.Minkšti ir patogūs, todėl jūsų kūdikis saugiau žaisti.

4、Puiki Dovana: pliušas pagalvės gali būti naudojamas kaip vaikų žaislai, Kalėdų dovanos, Kalėdų, gimtadienio dovanos, šalies dovanos, švenčių dovanos, namų dekoracijas, ir yra taip pat labai tinka automobiliu kelias valandas.

5、Kambarys Ornamentas: Ne tik kaip žaislas, bet taip pat kaip papuošalas papuošti kambarį.Miegamasis, svetainė ir kt.yra naudojama kaip gražus dekoracijos.

Specifikacija:

Užpildymo medžiaga: PP medvilnės

Pliušinis klasifikacija: trumpas pliušas

Spalvos: apie 40cm/sudarė 15,75 juoda, apie 40cm/sudarė 15,75 off-balta, apie 40cm/sudarė 15,75 raudona spalva, apie 30 cm/11.81 juoda katė

Svoris: apie 130g sirena galvos, apie 110g juoda katė

Pakavimo Sąrašas:

1*Pliušinis Lėlės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai