2020 DUOMENŲ VARLĖ 4K HD Vaizdo Žaidimų Konsolės 2.4 G Dvigubas Bevielio ryšio Valdiklis, Skirtas PS1 Klasikinis Retro TV Žaidimų Konsolę 64GB 10000 Žaidimai

2020 DUOMENŲ VARLĖ 4K HD Vaizdo Žaidimų Konsolės 2.4 G Dvigubas Bevielio ryšio Valdiklis, Skirtas PS1 Klasikinis Retro TV Žaidimų Konsolę 64GB 10000 Žaidimai

w120795

Nauja

Yra sandėlyje

€48.22 €34.72
Vnt.

Žymos: vaizdo konsolės x, ps1 žaidimas, 4k tv, ne, žaidimas nešiojamas kompiuteris, ryšiai nintendo, data varlė, žaidimas stick ios, kortelės grafinis, vga wii.

Naujausias 4K HDMI Vaizdo Žaidimas Stick Konsolės

DUOMENŲ VARLĖ naujausią vaizdo žaidimų valdiklis.Suteikti jums geriausią žaidimo turinio ir žaidimų patirtis.Open Linux " kodo sistema, su 32GB / 64GB kortele, built-in 3000 + / 10000 + žaidimai.Rusų žaidėjai taip pat gali pasirinkti 2000+ grynas rusijos žaidimas rungtynių.

Paramos Atsisiųsti Žaidimus Pagal Save

1. Žaidimas sąrašą, įskaitant PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD treniruokliu žaidimai, iš viso 3000+/10000+žaidimai

2. Žaidimo istorija, žaidimo įrašų sąrašas, surūšiuotas pagal laiko žaidimas įrašytas

3. Žaidimas kolekcija, galite naudoti R2 " mygtuką, norėdami surinkti ar uncollect jūsų mėgstamiausia žaidimai

4. Žaidimas paieškos, remiantis anglų visas rungtynes arba raktinių žodžių užklausą, Kinijos pirmoji raidė

užklausa atitinkamą žaidimas

5. Žaidimo nustatymai, pagrindinis tonas parametrai vietos failai atkūrimas

numatytuosius parametrus, sistemos informacija,išėjimo parametrai

4K Žaidimas Stick

Paramos 4K Ultra HD TV vaizdo išvestis (1080P / 720P) ir monitoriai ir projektoriai su HDMI įėjimo.Ir tai konsolės žaidimas palaiko žaidėjų ieškoti žaidimai, palaiko žaidėjams pritaikyti mėgstamų žaidimų ir galite žaisti ir atsisiųsti žaidimus patys.Ateina su belaidžio dual kreiptuką dirbti, žaisti visi dideli žaidimai leidžia jums mėgautis džiaugsmą iš žaidimo daugiau, todėl galite greitai prisiminti ir mėgautis džiaugsmą vaikystės!Jei jums reikia žaidimo sąraše, jūs galite susisiekti su pardavėju, kad gauti žaidimo sąrašą!

2.4 G Dual Wireless Gamepad Valdytojas

Mes sukonfigūruotas atitinkamą 2.4 G dual wireless gamepad valdytojas jums.Prisijunkite prie TV ir žaisti savo mėgstamą žaidimą.Leiskite jums būti intymus su savo šeima, draugais ir vaikais, ir pajusti žaidimo žavesį!

Taikoma: Remti vienas ar du žaidėjai, žaisti žaidimus, kad jums maloniau su savo vaikais ar draugais, nešiojamas HD vaizdo žaidimų konsolės.

Parama 9 Žaidimą Formatai

Didelės konfigūracijos.PROCESORIUS: dual-core cortex-A7. Paramos PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD žaidimas formatus.Žaisti visų pagrindinių žaidimai!Jūs to verti!

Lengvai valdomas

Tiesiog prijunkite žaidimų konsolę su HD sąsają TELEVIZORIAUS prijunkite USB-powered duomenų kabelį prie kūno vienetas, ir reguliuoti TV šaltinis HD kanalas rodyti žaidimą sąrašas TELEVIZORIAUS ekraną.

1. Prijunkite HDMI TV pirmą

2. Įdėkite built-in TF žaidimo turinio kortelė

3. Naudojant įkrovimo adapteris prisijungti prie galia bus automatiškai įjungti

Įvairūs

Siekiant patenkinti įvairius pirkėjų poreikius, mes turime kartu ir atitiko žaidimų konsolės, jūs galite pasirinkti pagal savo pageidavimus ir poreikius.Kiekvienas jų turi skirtingą kortelės talpa ir skaičius žaidimai.Pavyzdžiui: 32GB kortele 3000+žaidimai, 64GB kortelė 10000+žaidimai, 16GB kortelės 2000+ rusijos žaidimai, 128MB kortele 2 bandymas žaidimai, 64GB kortele + 16 GB kortelė (10000+žaidimai ir 2000+ rusijos žaidimai), Jūs galite tai padaryti, pagal savo poreikius Renkasi, visada yra viena, kaip tik jums!

Paketas Apima:

1 x Žaidimą Stick Konsolės

1 x Bevielis imtuvas

2 x Valdytojas

1 x Įkrovimo kabelis

1 x Vartotojo vadovas

1 x HD laidas

TF kortelę (galimybė)

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!

DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad www.poligon-1.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai