DUOMENŲ VARLĖ 4K Vaizdo Retro Žaidimų Konsolės Pastatytas 1700 Klasikiniai Žaidimai, Belaidis Valdiklis 8 Bitų Mini Konsolės Dual Grotuvą HD Palaikymas

DUOMENŲ VARLĖ 4K Vaizdo Retro Žaidimų Konsolės Pastatytas 1700 Klasikiniai Žaidimai, Belaidis Valdiklis 8 Bitų Mini Konsolės Dual Grotuvą HD Palaikymas

w176093

Nauja

Yra sandėlyje

€34.24 €17.46
Vnt.

Žymos: vaizdo konsolės x, lazerio ps4, lauke retro žaidimų konsolės, ne, NINTENDO JUNGIKLIS, vaiduoklis stick, grupinio ps4 pro, varlė skrybėlę, grupinio žaidimas, žaidimas sega.

4k HD Išvesties Atramos, PS1

Open Linux " kodo sistema, built-in 3000 + / 10000 + žaidimai.Paramos PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD žaidimas formatus.Palaiko žaidėjams pritaikyti mėgstamų žaidimų ir galite žaisti ir atsisiųsti žaidimus patys.

NAUJAS PRODUKTAS-DUOMENŲ VARLĖ Vaizdo Žaidimų Konsolės Parama GBA/MAME

Skirtingai nuo kitų žaidimų konsolės valdikliais, šį kartą mūsų reguliatorius palaiko šešių mygtuką belaidžio kreiptuką, kuris leidžia mums pateikti kitokia patirtis žaidimų.Penkių emuliatorius paramos, custom parsisiųsti žaidimus.Jei jums nepatinka mūsų built-in žaidimai, prašome nesijaudinkite, galite atsisiųsti savo mėgstamus žaidimus į SD kortelę.

Apie Dropshipping

1. Mes paramos Dropshipping, kviečiame jus labai daug! 2. DUOMENŲ VARLĖ turi įvairių aukštos kokybės logistikos paslaugos kanalus, ir transportavimo laiku gali patenkinti jūsų poreikius! 3. Pateikti VIP kainas ir paslaugų kokybę, ir parama grįžta ir grąžinamosios išmokos.

*Apie Pristatymą

*Mielas drauge, mes siūlome jums pasirinkti www.poligon-1.lt standartinio laivybos, paprastai 7-20 dienų atvykti.Jei pasirinksite numatytąjį nemokamą kanalą, ji gali atvykti per 35-70 dienų.Bet jei nebuvo gauta jūsų siunta per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

DUOMENŲ VARLĖ-Y2S HD PLIUS

Naujausia DUOMENŲ VARLĖ gamepad, ar manote, kad mūsų gamepad atrodo labai unikalus?Kamufliažas modelio konstrukcija leidžia visą rankena atrodo labiau unikalus!Mūsų žaidimų konsolės rankena dizaino koncepcija kilo iš NE žaidimų konsolė.Manau, kad visiems yra giliai sužavėtas šio žaidimo konsolę!Tačiau ankstesnių žaidimo konsolių buvo per didelis, kad būti nešiojami.Mes manome, kad mini žaidimų konsolių dabar lavinimo.Mažas ir kompaktiškas, jūs galite įdėti jį į savo kuprinę, ar kuprinė, pareikšti savo mėgstamų žaidimų konsolę ir žaisti klasikiniai žaidimai su draugais ar šeima.Prisimena iš vaikystės laimę, pamiršti rūpesčius gyvenimo ir darbo, manau, kad šis žaidimų konsolės gali atitikti jūsų Reikalavimus!Atminkite, kad šis produktas yra puikus pasirinkimas už gerus draugus!

Plug and Play,Build-in 1700 Games NE

Siekiant sumažinti varginantis veikti mūsų žaidimų konsolės, tai " plug-and-play žaidimų konsolės yra specialiai skirtas jums.Jums tik reikia prijungti konsolės žaidimų į HD išvesties sąsajos, TV, ir jūs galite žaisti iš karto žaidimą!Paprasta operacija, be jokių sudėtingų naudojimo procesas! !Y2S HD PLUS yra patobulinta versija, Y2 HD.Mes turime pridėti daugiau nei 1700 NE žaidimai.Jei jums nepatinka mūsų built-in NE žaidimai, jūs galite atsisiųsti jūsų mėgstamą NE žaidimai save!Svarbiausia, mes turime atnešė daugiau naudos rusijos draugai.Mes pakartotinai panaudoti kitą TF kortelę ir pridūrė, 500+ rusijos žaidimai jums!

Tinka du būdai kaip naudotis

Y2HD ir Y2S HD Plus žaidimų konsolių paramos 4k HD išvestis.Dar svarbiau, tiek jų palaiko namų projektorius-galia!Nebereikia nerimauti TV namuose, kad negali remti 4K HD išvestis ir praleisti žaidimas.Kaip ilgai, kaip jūs turite projektoriaus prietaiso, projektoriaus HD išvesties sąsaja, be jokių nustatymų ir operacijų, plug and play!Jūs galite mėgautis laimingą žaidimo metu.Mūsų žaidimų konsolė palaiko įvairių būdų, kaip naudoti, malonu tavęs!

Išsamus Palyginimas Diagramos Kiekvienos Rūšies

Palyginti su 1.0 versija, žaidimų konsolės, jūs galite pasirinkti, išsaugoti žaidimą procesas 2.0 versija žaidimo konsolės.Tačiau, Y2S HD žaidimų konsoles nepalaiko atsisiųsti žaidimai.Tik Y2S HD Plus " serijos žaidimų konsolių pagalba.Dėl išsamesnės informacijos, prašome patikrinti palyginimą diagramą žemiau.

Y2 HD,Y2 HD PLIUS,Y2S HD ir Y2S HD Plius Žaidimo Puslapį Ekranas

1.Y2 HD PLIUS, plug and play, tiesiog naudokite P1 gamepad tiesiogiai pasirinkti savo mėgstamą žaidimą. 2.Y2 HD, plug and play, žaidimas yra suskirstytas į 6 modulius, kurių kiekvienas žaidimo modulis atitinka skirtingą daug žaidimų, tik reikia naudoti P1 gamepad pasirinkti atitinkamą modulį patekti į žaidimą.

Y2S HD Plius Žaidimo Puslapį Ekranas

Žaidimo sąsaja taip pat buvo atnaujintas pagal visus aspektus,paspauskite "Pasirinkti" + "Start" sistema bus priimti jus atgal į žaidimo meniu 1.Jūs galite laisvai pasirinkti, ar ištempti vaizdą, kad tilptų visą ekraną arba originalą saugo 2 nuotrauka.Žaidimų Konsolės Paramos PAL ir NTSC TV 3.Parama taupymo žaidimas iš karto, siekiant išvengti, kad žaidimas nuo būtinybės iš naujo

Kaip atsisiųsti daugiau žaidimų?

1 ŽINGSNIS:Atsisiųsti"rom"NE žaidimas.STEP2:Įdėti"rom"į TF kortelę.3 VEIKSMAS:Rasti žaidimo sąraše.STEP4:Žaisti!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai