180*35cm Išsiuvinėti Kalėdų Stalo Bėgikų Elnių Kalėdų Eglutė Stalo Runner Audinys Padengti Namų naujieji Metai Apdaila

180*35cm Išsiuvinėti Kalėdų Stalo Bėgikų Elnių Kalėdų Eglutė Stalo Runner Audinys Padengti Namų naujieji Metai Apdaila

w120311

Nauja

Yra sandėlyje

€8.44 €6.84
Vnt.

Žymos: a4 lentelė, takelis stalo šiuolaikinės paprasta, linksmų velykų stalo runner, medvilnės stalo runner, žalvario rose, flamingo plaukų, rožinė runner lentelė, paprasta stalo runner, sūrio audinys audinys, runner.

Kalėdų Stalo Vėliavos Pagalvėlės, Kilimėlis Santa Claus Vakarienę Namų Dekoro

Specifikacija:

Modelio Numeris: D54329

Produkto Pavadinimas: Kalėdų Stalo Runner

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: 180cm x 30cm (LxW)

Tipas: Lentelės Vėliavos Runner

Kiekis: 1pc

5 Modelis: Garliava, Gėlių Bell, Raudona Grotelės, Briedžių, Sidabro Briedžiai ir Medis, Sidabro Sniego, Sniego, (Prašome leiskite mums žinoti, Modelio norėtumėte.Jūs galite PALIKTI EL. paštą PAYPAL PASTABA papasakoti.)

Savybės:

-Ilgo Stalo Runner: 180x35mm stačiakampio stalo runner, puikiai pločio, kad tilptų mažų ir didelių pokylių stalo.

-Patvarus Stalo Runner: Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, kuris yra patvarus, geriausias pasirinkimas jūsų atostogoms valgomasis stalas.

-Dvipusės Spausdinimas: Naudokite aukščiausios spausdinimo technologija, jokios spalvos blukimas, ryškių spalvų ir unikalių modelio dizainas, plauti rankomis yra teikiama pirmenybė, skalbti mašinoje ant švelnus ciklas.

-Kalėdų Dieną Modelius : Atnaujinti jūsų namo su šio festivalio stalo runner, kad bus gyvinti savo namuose, ir, be abejo, pridėti gražus liesti savo Kalėdų stalo dekoro.

-Mutis-pareigos: Labai atvykimo būdas stalai, mažai knygų lentynos, valgomojo stalai, ar kitų paviršių jūsų namuose, taip pat.Galite pridėti atostogų nudžiuginti savo stalo, o apsaugoti savo paviršiaus nuo karštų patiekalų, įbrėžimų, ir išsiliejimai.

-Puikus Namų Dekoro Dovana: Puiki dovana namų puošybai.Jis ne tik puikiai papuošti jūsų pietų stalo arba arbatos stalo, bet taip pat idealiai tinka iškyloms, pobūviai, kaimo turizmas apdaila, kasdieniniam naudojimui ir daugiau.

Komplektą Sudaro:

1 x Lentelės Vėliavos

Pastaba:

1.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

2. Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

3.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

4. Nenaudokite baliklio į jį išplaukite .

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai