Tuščiaviduriai Stalo Runner Bohemijos Lentelė Siuvinėjimas rankomis austus Runner Boho Vestuvių Stalo Dekoracija Patalynė, Antklodė, Kutai 34x200CM

Tuščiaviduriai Stalo Runner Bohemijos Lentelė Siuvinėjimas rankomis austus Runner Boho Vestuvių Stalo Dekoracija Patalynė, Antklodė, Kutai 34x200CM

w164926

Nauja

Yra sandėlyje

€22.80 €18.01
Vnt.

Žymos: boho vinilo, boho papuošalai, flamingo plaukų, knygos, stalo dekoras, stalo runner šiaurės stendas, boho namus kilimėliai, vestuvių dekoravimas palapinė, macram, boho dekoras, lova medvilnės skalbiniai.

Kulka Taškų: 1、aukščiausios kokybės Medžiagos: stalo runner funkcijų natūralios medvilnės virvės, kuri gali būti 100% rankomis austi nėrinių lentelė antklodė.

2、Elegantiškas Stilius: stalo runner gali būti naudojami vestuvių ar bohemišką temą šalis, bohemijos sienų apdaila, patalynė, antklodė, apdailos, lauko pavasario pramogos, gimtadienio dovana, ir kt.

3、Baudos Tekstūra: Tai ilgo stalo runner gali būti patalynė skara arba bet kokios kitos dekoratyvinės idėja.Ir ji priduria, gražus tekstūros ir vizualiai palūkanų.

4、Tinkamą Dydį: stalo runner priemones, apie 34 * 200 cm/13.39*78.74 į dydį, taip suteikiant stalo ilgis ir plotis dauguma standartinių restoranų stalų.

5、Platus: stalo runner funkcijos natūralių medžiagų, teikti minimalistinio jausmas, tokiu būdu sukuriant atsipalaiduoti jausmas kambaryje.Ir tai yra puikus valgomojo stalai, miegamieji, pianinus, sodai, stalai, valgomojo stalai, iškylose naudojamiems stalams, ir net patogios kavos staliukai ar studijos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Lino Stalo Runner

Medžiaga: medvilnės virvė

Spalva: pieno balta

Procesas: rankomis austi

Dydis: apie 34 * 200cm/13.39*78.74 į

Svoris: apie 850g

Procesas: grynas rankinis audimas

Priežiūros metodas: rekomenduojama šukos kutai su šukos

Valymo būdas: rekomenduojama, kad pop-up arba naudoti orapūtės valyti dulkes

Pakavimo Sąrašas:

1 * Stalo Runner

Pastabos:

1. Dėl transportavimo, pakavimo, kutai nebus sklandžiai, kai gavo, rekomenduojama šukos kutai su šukos.

2. Grynas rankinis audimas, dydis yra šiek tiek klaidų, kiekvienas gaminys yra unikalus!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<