ARSUXEO Vyrų Žiemą sušilti Šilumos Vilnos kelnes Multi Sporto Kelnės Veikia Dviratį Dviračiu Kelnes Vėjo Vandeniui 18Y

ARSUXEO Vyrų Žiemą sušilti Šilumos Vilnos kelnes Multi Sporto Kelnės Veikia Dviratį Dviračiu Kelnes Vėjo Vandeniui 18Y

w120038

Nauja

Yra sandėlyje

€38.42 €23.82
Vnt.

Žymos: arsuxeo vyrai, arsuxeo dviračių lietaus striukė, žiemą veikia pants mens, j. vilnos kelnės, dviračių jerset vyrai, elnias šiltos žieminės kelnės, džersis santic, Žiemos, fox race, dviračių kelnės vyrams.

Produkto savybės ir Funkcijos :vėjo ir išlaikyti šiltas

Puikiai tinka visų rūšių patalpų ir lauko sporto žiemą.

Medžiaga : poliesteris+spandex

asmenybės:

1. Pagamintas iš vėjo & vandeniui audinio, viduje medžiaga yra Medvilnė, materia l , šiltas dizainas,gali jus šilta visą laiką, vandeniui fuction gali apsaugoti jus nuo smulkaus lietaus . 2. Elastiniai juostos su raišteliu,laisvi arba stora,tai iki jums. 3.Dvi užtrauktuku kišenės saugaus sandėliavimo(užtenka 6" telefoną) ir kvėpuojantis(akies audinys).

4. Šviesą atspindinčios markės logotipas jus saugiai tamsoje.

5. Apačioje kelnių kojų turi užtrauktuką su atspindinti juostelė,suteikia orui ir jus saugiai tamsoje.

Dydžių lentelė (atkreipkite dėmesį, jog dydis jums, kad yra MUMS/ES dydis)

Informacijos nuotraukas

Pastabos Apie Verslo Bendradarbiavimą, Jei esate pardavėjas, norite parduoti mūsų produktus, mes galime padaryti drop laivyba.mes jums siūlome gerus didmeninė kaina ir nuotrauka be watermark, s o, kad jūs galite parodyti jį į savo klientų.Apie Pristatymo Po to, kai mes atnaujinti sekimo numerį, galite stebėti jį maždaug 2 iki 5 dienų, jūs taip pat galite užduoti mums išplėsti pristatymo laikas už jus.O jei norite greičiau siunta, tai yra gerai, jūs galite pasirinkti, EMS, DHL, Mes galime suteikti jums nuolaida vežimo išlaidos.Apie Grąžinimo ir atlyginimo, Jei produktai sended su klaida ar su žala ir t. t.Kad priklauso pardavėjo atsakomybė, prašome susisiekti su pardavėju pirmą kartą, pardavėjas padės išspręsti šią problemą.Jei kitų priežasčių, ne-patiko-stilius, ar ne-fit-dydis priežasties.Ji yra gerai, galite sugrįžti produktus į jav, Tačiau pirkėjas turėtų mokėti visi grąžinimo, laivybos mokestis.Dėkojame už jūsų supratimą.Apie Dydis Informacijos Mes turime dydžio diagramos, jei jūs negalite nuspręsti savo dydžio, tada jūs galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų.Apie Mokėjimo Metu, galite Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu sumokėti už užsakymą.Mes visada galvojame Klientų NĖRA.1

Jei turite kokių nors KLAUSIMŲ ar PROBLEMŲ, prašome elektroniniu PAŠTU MUMS.

Mes tikimės, kad jūs turite nuostabų pirkinių patirties!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai