WOSAWE Slim Vyrų Dviračių Pėdkelnės, Kelnės, Neperšlampami Šiluminė Vilna iš Dalies Kalnų MTB Dviračiu Kelnės Gelio Atšvaitais, Dviračio Kelnės

WOSAWE Slim Vyrų Dviračių Pėdkelnės, Kelnės, Neperšlampami Šiluminė Vilna iš Dalies Kalnų MTB Dviračiu Kelnės Gelio Atšvaitais, Dviračio Kelnės

w164208

Nauja

Yra sandėlyje

€7.60 €4.18
Vnt.

Žymos: žiemos kapų vyrai, 30mm fork, žygiai kelnaitės vyrams, vyras wosawe, pro motokroso kelnės, dviračio sparnas kalnų, dviračių jerset vyrai, cubrebotas ciclismo, cycl jersey, dviratis mtb.

Produkto Savybės

Tai WOSAWE dviračių kelnės yra minkšta ir ergonomiška elastingas audinys, sudarytas iš poliesterio ir Spandex.Šie audiniai taip pat užtikrinti judėjimo laisvę ir aukšto lygio komfortą.silikono juostelėmis, siekiant užkirsti kelią kelnių kojos iš šliaužti, atspindinti logotipai ir elementai suteikia papildomų matomumas naktį ir prasto apšvietimo aplinkoje.

【Drėgmės Wicking】Featuring drėgmės-wicking medžiagos, tai kelnes suteikti maksimalų vėdinimą ir leidžia visą spektrą judesio.

【Ergonomiškas 3D Pagalvėlę】3D sėdynės pagalvėlės sugeria smūgio užtikrina, kad jūs galite patogiai sėdėti ant balno visą dieną.

【Atspari vėjui ir Laikyti Šiltai】blauzdos kelnės baigė su apytikriai PU odos, kuri išlaiko vandens, ten ir vilnos pamušalas viduje už papildomą šilumą.

【Užtrauktuku】kelnes jau seniai užtrauktukų ant abiejų blauzdos taip, kad jis gali būti traukiamas ir išsijungia greitai.

【Didelio Matomumo】atspindinti logotipai ir elementai suteikia papildomų matomumas naktį ir prasto apšvietimo aplinkoje.

Pakuotėje:1 X gabalas dviračių kelnės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai