Trimatis 3D Kalėdų Eglutė LED "PASIDARYK pats" Rinkinys Raudonas/Žalias/Geltonas LED Blykste Circuit Kit Elektroninių Suite Atostogų Dekoras

Trimatis 3D Kalėdų Eglutė LED "PASIDARYK pats" Rinkinys Raudonas/Žalias/Geltonas LED Blykste Circuit Kit Elektroninių Suite Atostogų Dekoras

w119849

Nauja

Yra sandėlyje

€5.76 €3.51
Vnt.

Žymos: bonsai led, 40 pušys pcb, filialas led, "pasidaryk pats" rinkinys rinkinį "pasidaryk pats" elektronika, žalia geltona kalėdų eglutė, "pasidaryk pats" elektroninių programavimo rinkinys, "pasidaryk pats" led medis, smeigtukai pcb jungtis, arbol led, kalėdų eglutė rinkinys.

Savybės: Star LED mirksi poveikis

Šis "PASIDARYK pats" Kalėdų Eglutė buvo pateikta daugiau kaip 20 rūšių skirtumas led apšvietimo efektas, 33 Led imituojamas žvaigždės mirksi poveikį.Naudoti "Micro-USB" Kabelį prijungti kompiuterį arba telefono įkroviklio, Tiekti su 5V.

Unikalus ir sumanus dizainas

Led naudojant palaipsniui keičiasi ryškumo, o ne tiesiogiai šviesą, kad daro tai "PASIDARYK pats" projektas atrodo kietas ir nebebus nuobodu.

3D formos medis

Trijų dalių žalia PCB derinti kartu su 136mm aukštis 3D medžio formą, ji visi naudoja KRITIMO komponentų, lengva padaryti ir kelis dinaminius pokyčius.

Puikus dekoras

Tai yra fantastinis PASIDARYK pats apdailos projektą, Kalėdų, Naujų Metų Šventė, ir daugiau, tinka "PASIDARYK pats" pradedantiesiems ir mėgėjams.

Techniniai duomenys:

Tipas: LED Dekoratyvinis Kalėdų eglutė

Medžiaga: PVC

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Šviesos spalva: Balta/Mėlyna/Balta/RGB

Dydis: 70 *70*136mm/2.75*2.75*

Grynasis svoris: 40g/oz 1.41

Paketai:

1* LED Dekoratyvinis Kalėdų eglutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai