Mini Kalėdų Eglutę Mažas Pušies Pateikti Darbalaukio Mini Medžiai, Namų Dekoro Kalėdų Dekoracijos Vaikams Dovanos Apšviesti

Mini Kalėdų Eglutę Mažas Pušies Pateikti Darbalaukio Mini Medžiai, Namų Dekoro Kalėdų Dekoracijos Vaikams Dovanos Apšviesti

w154559

Nauja

Yra sandėlyje

€4.42 €3.01
Vnt.

Žymos: medžio dekoro, automobilių pušys, pušų šakos, aukso mažas kalėdų eglutė, Pušis, ilgai mažų kalėdų eglutė, kalėdų papuošalai apšviesti, christma medis, mažas pušų, žavesio pakaba.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!Mini Kalėdų Eglutę Mažas Pušies Pateikti Darbalaukio Mini Medžiai, Namų Dekoro Kalėdų Dekoracijos Vaikams Dovanos Apšviesti Aprašymas:

Medžiaga:Mediena

Spalva:Balta, Medienos Spalva, Pilka

Dydis:28*18 cm

Tema:Kalėdos

Tipas:Mini Papuošalai

Modelio Tipas:Kalėdų Eglutė

Pakuotės Dydis:29*19*5 cm

Pareigos:Kalėdinė Dekoracija

Neto svoris:0.09 kg

Apdorojimas:Rankinis + Mašinos

Savybės:

1.Super Įdomus: Jūs galite turėti įdomus dekoravimo medžio, kaip jums patinka.

2.Nuostabus apdaila: Gyvinti savo namuose ar biure su šis įdomus ir kūrybos medinių Kalėdų eglutė.

3.Dekoro yra puikus Kalėdų tema šalių. - Jis gali padidinti šventinę atmosferą Kalėdų. - Pagamintas iš medinio medžiagos, rankų darbo produktą, sklandžiai kreives.

4.Animacinių filmų stiliaus, dekoro jūsų namuose, padaryti jūsų namus daugiau gražus. - Geriausia Kalėdų dovana savo vaikams, draugams, šeimos nariams.

5.Vienetų būti snowmen, žaidžia vaikai, angelų, ir žaislai.Medis yra papildyta su geltona žvaigždė, puoštos raudonu kaspinu.Dvasią Kalėdas į savo namus šį atostogų sezoną su šia Kalėdų eglute.

Dydžių Lentelė:

Dydis:28*18 cm

Pakuotės Dydis:29*19*5 cm

Paketą sudaro: 1*Kalėdų Eglutė

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai