DEŠIMTYS VIENETAS - Dvigubo Kanalo Galia DEŠIMTIS EMS Skausmo/Elektrinė Nervų Raumenų Stimuliatorius/Digital Terapijos Massager/Fizioterapija

DEŠIMTYS VIENETAS - Dvigubo Kanalo Galia DEŠIMTIS EMS Skausmo/Elektrinė Nervų Raumenų Stimuliatorius/Digital Terapijos Massager/Fizioterapija

w139884

Nauja

Yra sandėlyje

€46.44 €21.36
Vnt.

Žymos: vyrų klitorio, physiomed fizioterapijos įranga, dešimtys mašina, didelis, asmens massager elektros, gelis masažas padas, elektrinės sienų raumenų stimuliatorius, dhl, emslim, dešimt vienetas, ten.

DEŠIMTYS VIENETAS/Dual channel išėjimo DEŠIMTIS EMS skausmo/Elektrinė nervų raumenų stimuliatorius/Digital terapijos massager/Fizioterapija, KAS YRA TEN?

TEN stovi "Transcutaneous Elektrinė Nervų Stimuliacija" – saugus, neinvazinis, narkotikų nemokamai metodas skausmo naudojami fizinės terapijos ir gydytojų daugiau nei 30 metų.Į TENKER DEŠIMTIS Skausmo Sistema gamina žemos įtampos impulsai, kad kai elektrodų pagalvėlės yra taikomos jūsų odą, stimuliuoja nervinių skaidulų padėti blokuoja skausmo signalą į jūsų smegenis.Taip pat, jis gali padidinti natūralių endorfinų, "organizmo pajusti-gera cheminių" –fizinis skausmas atsarginiais.

Kompaktiškas ir lengvas, tai TEN vieneto tiksliai tikslai jūsų skausmą.

Pakavimo pakankamai galios, kad įrenginys naudoja žemo dažnio elektros raumenų stimuliacija kruopščiai masažas jūsų body.By pateikti pagalvėlės tiksliai vietoje skausmas, jums bus gauti greitą palengvėjimą, be virškinti potencialiai kenksmingų ar priklausomybę receptinius vaistus.Tuo tarpu, savo kompaktiško dydžio, tai reiškia, patogu pasiimti su savimi, kai jūs einate į treniruoklių salė, eiti, keliauti, į darbą ar apsipirkti ir pan.

Paprastas Valdymas

Ar jūs kenčia skausmą savo kelio, blauzdos, šlaunys, rankos, kaklo, alkūnių , pečių, rankų ar bet kurios kitos jūsų kūno dalis, kad TENKER nešiojamų DEŠIMTIS vienetas massager bus rūpintis savo skausmą.

Sutaupyti Laiko ir Pinigų

Jums niekada nereikės laukti mėnesį fizinės terapijos skyrimo, ar gauti tą pačią atsakymas gydytojai dar kartą (tabletės, injekcijos, kt.).Bent dalis išlaidų, galite gauti raminantis masažas jūsų lėtinis skausmas komfortą savo namuose ar net keliaujant ar dirbant.

Vartotojo Patarimai

1. "M" mygtuką ciklų per 6 pagrindinius režimus, o sidabro vidurinis mygtukas leidžia rinktis (nuo 2 iki 4 veislės) per tą režimą.Iš viso yra 16 sub režimai.

2. "T" mygtuką galite nustatyti laikmatį iš 10-60 minučių, o "+" arba "-" mygtukus pakeisti intensyvumo masažas.Kiekvieną kartą, kai pakeičiate rūšis, koncentracija atstato iki minimumo aplinkoje, kuri yra naudinga užkertant kelią netyčia pradedant stipriausia parametrą, jei norite pakeisti režimą.

N otice

1. Išjunkite prietaisą prieš jus liesti trinkelės.

2. Netinka nėščioms moterims ir žmonėms su hipertenzija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai