Virtuvės 25cm Pagardų Turas 360° Besisukantis Saugojimo Dėklas Patogus Sukasi Spice Rack neslidus TPR Namų Kosmetikos Organizatorius

Virtuvės 25cm Pagardų Turas 360° Besisukantis Saugojimo Dėklas Patogus Sukasi Spice Rack neslidus TPR Namų Kosmetikos Organizatorius

w115438

Nauja

Yra sandėlyje

€9.11
Vnt.

Žymos: lauke makiažas organizatorius, hecare vonios kambarys organizatorius, prieskonių virtuvės organizatorius, virtuvės skalbiniai saugojimas, puodą, dekoro dėklas, 45 colių lagaminas, virtuvės įrankis, escurreplatos cocina, folija saugojimo organizatorius.

Yra niekada pakankamai vietos!

Užstatyti skaitikliai, supakuoti bufetai, padriki vonios kambariai.Nereikia kovoti su visais, kad netvarka!Čia yra Dvigubo sluoksnio Sukasi Lentynos , sukasi organizatorius lentynos ateina organizuoti ir išlaikyti savo kasdienio būtinumo vietoje.

Pagrindinės Savybės

Atsisveikinti su Griozdai bet Kur

Tvarkyti griozdai vieta su mūsų Besisukančios Lentynos.Viduje jūsų virtuvės organizuoti prieskoniai, arbatos maišeliai, uždarai; viduje jūsų vonios išplanavimo jūsų tualeto reikmenys, arba tai, ką jūs galite manyti, kad.Ne daugiau netvarka!

Dvigubo Sluoksnio, Didesnės Talpos

Šis sandėliukas tingus Susan slysta lengvai; dvigubo sluoksnio sukamosios saugojimo vietos, todėl puikiai tinka saugoti įvairių daiktų, įskaitant kosmetikos, amatai, prieskoniai – galimybės yra neribotos!

Išnaudokite Savo Erdvę

Mūsų Besisukančios Lentynos worksanywhere.Padidina erdvę, kur jums reikia papildomos vietos, kaip antai, virtuvė, vonios kambarys, skalbimo kambarys, šaldytuvas, siekiant padidinti jūsų erdvė ir išlaikyti savo įvairenybės organizuotas.

360 laipsnių Sukimosi Lengva gauti

Mūsų Sukasi Shelfis, sukurta tam, 360 laipsnių patefonu, lengva pasiekti iš bet kurios pusės,todėl ji idealiai tinka spintos ar skaitikliai, ir su 6 kamuolius pasukti abiejų pusių, išlaikant savo vieta turi būti švari ir tvarkinga.

Jokio Papildomo Įdiegimo, neslystantis

Jokių įrankių.Jokių gręžimo.Jokių sudėtingų diegimo.Ne sienos žalą!Tiesiog vieta jūsų Besisukančios Lentynos iš bet kurio kampo reikia.Niekada jaudintis dėl savo daiktų nukristi; ne slysti paviršius, ant patefonų yra suformuoti į platformas ilgaamžiškumą, lengva valyti.Specifikacijos

Medžiaga

PP

Produkto Svoris

578G

Gaminio Dydis

Vienas mažas:24.5*2.5

Vieno didelio:29.5*2.5

DUKART SLUOKSNIS: 25.00 * 14.8

Pakuotės Turinys

1 × Sukasi Organizatorius Lentynos Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai