Singal Sluoksnis Batų Džiovykla Geležies, Batų Lentynos, Sandėliavimo Organizatorius Wall Mount Šlepetės Kabo Lentynos Šlepetė Stovo Laikiklis 2 Dydis Funkcijos

Singal Sluoksnis Batų Džiovykla Geležies, Batų Lentynos, Sandėliavimo Organizatorius Wall Mount Šlepetės Kabo Lentynos Šlepetė Stovo Laikiklis 2 Dydis Funkcijos

w148748

Nauja

Yra sandėlyje

€5.62 €5.06
Vnt.

Žymos: batų stovas, hoopet pliušinis šlepetės, sulankstoma vonios kambarys, šlepetės, vaza geležies sodas, batų stovo, ponios pliušinis šlepetės, byla dėl batų saugojimo, baldai, batų džiovykla, vonios kambarys stovo, daug vonios kambarys, šlepetės.

Ypatybė:

【Daugiau Saugojimo Talpos】lipnios nerūdijančio plieno sienos kabo batų džiovykla.Kas turi 2 sluoksnių, laikiklis, dvigubas kortelės padėtį gali tilpti 2 poras batų.Labai paprasta laikyti ir naudoti.

【Aukštos Kokybės Medžiagų,】, Kad šlepetė, stovas pagamintas iš nerūdijančio plieno, stiprus, tvirtas ir nėra lengvai deformuojasi.Po dažų amatų kepimo, ji turi ne tik sklandus ir gražus paviršiaus, bet taip pat vaidina svarbų vaidmenį kovos su korozija ir apsaugos nuo rūdijimo.

【Sutaupyti Vietos】Dvigubo sluoksnio konstrukcija yra ideali vieta puikiai tinka mažiems vonios kambariams, kur erdvė yra ribota.Stick batų laikiklis ant sienos, kad Išlaikyti jūsų vonios kambarys arba miegamasis, švarus ir tvarkingas, tuo tarpu sutaupyti vietos.ne tik organizuoti batus, bet ir saugoti skarelės, skėčiai, krepšiai ir kt.

【Gražus ir Laikyti Sausas ir Pelėsių Įrodymas】Sienos montuojamas batų džiovykla gali būti pakabinti ant sienos, durys ir vonios kambarys.Laikyti šlepetės sausas ir pelėsių įrodymas.Ji gali turėti bet kokį batai, avalynė, apranga ir dydžio, pavyzdžiui, šlepetės,aukštakulniai, šlepetės, basutės ir kt.Sukurti elegantiškas ir paprastas gyvenimo stilius jums.

【Įmonė Sukibimas】Tiesiog nuplėškite apsauginį sluoksnį nugaroje ir klijuoti ant norimo, rekomenduojama ją naudoti po 24 valandų geresnių rezultatų.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. laiškus sprendimas, jei yra kokių nors problemų.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Geležis

Dydis: 44*8*19cm/23*8*9cm

Kaip naudoti:

1.Laikyti sienos švarios ir sausos.

2.Nuplėškite apsauginę plėvelę,prilimpa prie sienos.

4.Galima dirbti po 24 valandas.

Komplektą Sudaro:

1 x Batų Stovo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai