Yunmai Anti-Stresas Riešo Treneris LED Gyroball Esminius Suktuko Giroskopiniai Dilbio Exerciser Gyro Ball Mi Namų Rinkinys

Yunmai Anti-Stresas Riešo Treneris LED Gyroball Esminius Suktuko Giroskopiniai Dilbio Exerciser Gyro Ball Mi Namų Rinkinys

w112580

Nauja

Yra sandėlyje

€19.93 €13.95
Vnt.

Žymos: xuaomi mi 10 pro, metalo suktuko, juoda edc, xiaomi yunmai, d treneriai, antistress ranka, fiil, namų drabužiai, fidget žaislas, smartmi xiaomi.

Patarimai:

1)atminkite, kad kulka vaizdo įskaitant metu jūs išpakuoti siuntinį ir išbandyti produktą pirmą kartą, kai jūs jį gauti, jei yra problema produktas , kuris yra naudingas apsaugoti jūsų pirkinių teises.

2)Šis produktas nėra Xiaomi logotipas, tačiau šis produktas išleistas xiaomi ekologinės grandinės bendrovės ir parduoda pagal Xiaomi Youpin.Yunmai Anti-stresas Riešo Treneris LED Gyroball Esminius Suktuko Giroskopiniai Dilbio Exerciser Gyro Ball Mi Namų Rinkinys

Renginiai

LED Blykstė

Led intensyvumo padidėjimas greičiau, kad jums revoliucijos vyksta.Bent suteikia jums bendrą informaciją, kaip greitai turite giroskopo sukimosi.Mėlyni šviesos diodai (Led vis ryškesnis.

Motorinių Įgūdžių

Tai, žinoma, reikia šiek tiek smulkiosios motorikos įgūdžius, siekiant pasinaudoti.Dominuojanti ranka/rankos buvo lengvai galėsite išlaikyti gyro ball vyksta, kad tai padės patobulinti jūsų smulkiosios motorikos įgūdžius, kad ne-dominuojanti ranka/rankos.

Lengva Naudoti

Paprasta pradėti traukti eilutę.Atsparus smūgiams konstrukcija su karinio laipsnio plastiko apvalkale.Daugiau įdomių dalis yra tai, kad šis pratybų kamuolys įsižiebia, kai jis verpimo!Ir LED šviesos nėra, maitinamas iš baterijų.Tai baterijos nemokamai.Nereikia jaudintis dėl maitinimo, bėga.Jis bus nuolat apšvietimas iki tol, kol jis sukasi.

Aukštos Kokybės

Vieneto neturėjo keista vibracija į jį.Taip pat turintys silikono danga skyriuje yra labai malonu, nes jis padeda su gyro ball ne ateina laisvi iš savo rankų.Jūs galite pridėti jį prie riešo dirželis, jei esate tikrai susirūpinęs, kad gyro ball plaukioja toli.

Spalvinga Savarankiškai pradeda Riešo Kamuolys Naujas priemones, dėl išsihermetinimo, iššūkis ir grožis

Asmeniškai Atlikti Partneris, Kai pavargęs, jis gali veiksmingai malšina skausmą riešo ir neleisti pelės ranka.Būkite savo raumenis savo rankas ir mokyti juos kiekvieną dieną.Lauko poilsiui ir vėsa tapo dėmesio draugais.

Naudotis Rankos Delno ilgalaikio naudojimo riešo kamuolys bus veiksmingai pasinaudoti raumenys visą ranką, padėti sumažinti raumenų skausmą ir įtampą sukelia ilgalaikis naudojimas riešo ir rankos, ir padėti fitneso entuziastai atlikti rankos orientuotas stiprumo mokymas.

Lengva Pradėti, iš Karto Patirtį Savarankiškai optimizavimas, nereikia tradicinių aksesuarais, push rodyklių palei rodyklę, atleiskite, lengva pradėti.Su sukimosi riešo, pajusti išcentrinę jėgą generuoja kamuolys, jūs galite laikyti riešą kamuolys veikia, ir jūs galite atrakinti daugiau žaidimų.

Prisukamas Optimizavimas, Žaisti smagiau savarankiškai įkvėpė skyrius buvo optimizuoti struktūrą, kad ji taptų lygus, skleidžia mažesnį triukšmą ir smagiau žaisti.

Savarankiškai pradeda Be Sudėtingų Su įmontuota automatinio elastinga prietaisą, jis gali būti lengvai prasidėjo vienas stumti ir viena laida, kuri gali kontroliuoti intensyvumo, padidinti pramogų palūkanų, ir pajusti smūgio jėgą, su kintamo greičio žibintą.

Mechaninė Galia, ne galingumą, sukimo riešo bendrauja su centro vidinės rotacijos, kuriančio išcentrinę jėgą, išlaikyti didelį greitį kamuolys.

Metalo Šerdis, Gražus ir Patvarus, Cinko lydinys, sidabrą, pagrindinius, vidutinis svoris, didelis stabilumas, nr. krekingo, gera ranka, jausmas ir estetika ir patvarumas.

Specialių Riešo Dirželio Apsaugos, Kai jūs jį naudoti, įdėti į specialų riešo dirželis, kad tai saugu žaisti, kai tu žaidi jį.

Kintamo Greičio Žibintai, Spalvinga jums, Kaip vidaus greitis branduolys yra padidėjęs, lemputės taps ryškus ir spalvingas, ir spalvinga ritmas bus jaučiamas, kuri bus padidinti fitneso įdomus.

Patarimai:atminkite, kad kulka vaizdo įskaitant metu jūs išpakuoti siuntinį ir išbandyti produktą pirmą kartą, kai jūs jį gauti, jei yra problema produktas , kuris yra naudingas apsaugoti jūsų pirkinių teises.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai