Inkbird TVM-P01R Specialūs Plaukimo Baseinas, Belaidis Plūduriuojantis Baseinas Termometras su aukščiausios Kokybės Max&Min Temperatūros Duomenys

Inkbird TVM-P01R Specialūs Plaukimo Baseinas, Belaidis Plūduriuojantis Baseinas Termometras su aukščiausios Kokybės Max&Min Temperatūros Duomenys

w11145

Nauja

Yra sandėlyje

€35.17 €25.32
Vnt.

Žymos: brolis max termometras, belaidžio baseinas termometras lowes, apvalus belaidis termometras, didelis baseinas termometras, baseinas plaukti, thermomet, temperatūros matuoklis, mi termometras su drėgmėmačiu, atveju inkbird, ati akvariumo termometras.

Inkbird TVM-P01R Belaidžio Plūduriuojantis Baseinas Termometras, vidaus ir Lauko Termometras, Plūduriuojantis

Plaukimo Baseinas, Vonia, Vanduo, Spa, Akvariumų ir Tvenkinių

Svarbus Pranešimas: Prašome Vieta, Kad per www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas ,Ačiū !

Pagrindinės Funkcijos: Belaidis Ryšys : maksimalus ryšio atstumas yra 300 metrų.Galite patikrinti temperatūros rodmenys su imtuvas nesikreipiant už kambario ribų.

Tikslius rodmenis : Parama tiek Farenheito ir Celsijaus rodmenys.

Aukščiausios kokybės : termometras priėmė aukštos kokybės medžiagos, jis yra tvirtas ir patvarus.

Įvairiapusiškas naudojimas : Į vandens IPX7 atsparus vandeniui termometras, idealiai tinka vidaus ir Lauko naudojimui, pavyzdžiui, plaukimo baseinų, Tvenkinių, akvariumai, kūdikių vonia, spa ir kt.Svyruoja nuo -40℃~70℃(-40℉~158℉).

12 Mėnesių Garantija : Inkbird suteikia 12 mėnesių garantiją visiems klientams.

Kas yra Skirtingų su I BS-P01 3 Rūšių ?TVM-P01 Normali Versija : Nėra wireless funkciją, Ne "Bluetooth" funkciją, paramos didžiausios ir mažiausios įrašų, gali žiūrėti tik tada, vietos baseinas termometras.

TVM-P01B "Bluetooth" Versija : Nėra patalpų bloko, tik Baseinas Termometras, peržiūrėti temperatūros duomenis per telefoną, ir remti įrašymo funkcija.TVM-P01R Belaidžio ryšio Versija : Nėra Bluetooth " Ryšį.Įrengta patalpų vieneto + lauko bloko.Galima žiūrėti per patalpų vienetas .

TVM-P01 Normali Versija : Nėra wireless funkciją, Ne "Bluetooth" funkciją, paramos didžiausios ir mažiausios įrašų, gali žiūrėti tik tada, vietos baseinas termometras.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai