100vnt dhl, fedex karšto pardavimo Mėsos Kepimo Termometras Zondas Elektroninis GRILIS Termometrai Namų ūkio maisto produktų 40% nuolaida

100vnt dhl, fedex karšto pardavimo Mėsos Kepimo Termometras Zondas Elektroninis GRILIS Termometrai Namų ūkio maisto produktų 40% nuolaida

w25156

Nauja

Yra sandėlyje

€211.09 €126.65
Vnt.

Žymos: klasikinis grilis termometras, vidaus grilis termometras, sulankstomą bbq termometras, ts grilis termometras, pirkti grilis termometras, esy grilis termometras, grilis termometras taikyti, j. grilis termometras, geras grilis termometras, grilis dujų termometras.

karšto pardavimo Mėsos Kepimo Termometras Zondas Elektroninis GRILIS Termometrai Namų ūkio, maisto

· TRUMPĄJĄ REAKCIJOS: skaitmeninis mėsos termometras s LCD ekranas šio AMIR Kepimo Termometras rodo tikslią temperatūros rezultatus, apie 3 sekundes.

· AUTOMATINIS išjungimas: grilis termometras automatiškai išsijungia po 10 minučių po to, kai juo nesinaudojate.Puikiai tinka mėsos, skysčių, maisto, saldainių grūdinimo virtuvės ir lauko virtuvės.

· PLATUS TEMPERTURE DIAPAZONAS: matavimo diapazonas mūsų kepimo termometras yra nuo -50°C (-58°F) iki 300°C (572°F) daro šie indai geriausia naudoti, kai myli savo dujų grilis ar turkija fryer, todėl saldainiai, naudojant karšto aliejaus giliai mailius, alaus alaus, ir vyno, ir net padaryti sūrio ir duonos.

· PUIKUS DIZAINAS: Mūsų momentinių skaityti termometrai naudoti antikorozinės medžiagos, kad bus ne rūdžių bet kuriuo atveju ir 5,9 colio ilgio zondas saugo jus nuo deginti savo ranką nors matuoti.

· PATVARUS PRODUKTAS: Pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno ir ji turi ilgą gyvenimo Baterija, labai lengva pakeisti bateriją.

Tai yra gražus, tikslus ir lengvai naudojamas skaitmeninis termometras su plonu zondu.Skaitmeninis termometras yra patogu atlikti bet kur.Puikus patalpų virtuve ir lauko kieme grilis veiklą.

Temperatūros Diapazonas: -50°C - +300°C ( -58°F - +572°F)

15 min automatinis išjungimas energijos taupymo režimas (pasirinktinai)

Rezoliucija: 0.1 °c / °f

Tikslumas: 0.0°C iki +80°C ( ±1°C arba 2°F) , kiti intervalas ( ±5°C - 10°C ir 10°C - 20°F)

Mygtukas Baterijos (neįtraukta): 1 X 13TN (taip Pat Pavadintas LR44), 1,5 V

Spalva:Juoda + Raudona + Sidabrinė

1. Stenkitės nebraižyti pagal smaigalys ilgai zondas naudojant elementą.

2. Niekada nenaudokite skaitmeninio termometro uždarytoje orkaitėje.

3. Nuvalykite kepimo termometras ir zondas su drėgnu skudurėliu prieš ir po naudojimo.

100x Skaitmeninis termometras (baterijos neįtrauktos)

100 x anglų Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai