Smart Momentinių Balso Vertėjas 40+ Kalbų T8 Realaus Laiko Kelių Kalbų Interaktyvių Kalbos Vertimo Priemonė "Bluetooth" Nešiojamas

Smart Momentinių Balso Vertėjas 40+ Kalbų T8 Realaus Laiko Kelių Kalbų Interaktyvių Kalbos Vertimo Priemonė "Bluetooth" Nešiojamas

w111211

Nauja

Yra sandėlyje

€36.01 €27.01
Vnt.

Žymos: kalbos vertimas, langogo genesis ai vertėjas, mi kalbos vertėjas, nešiojamų kalbos vertėjas, audio technica, anglų vertėjas neprisijungęs, šalis laiko "bluetooth", muama, nešiojamų kalbos vertėjas prietaisas, kubas t8 plius.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Quanlity yra pirmasis su geriausias paslaugas,klientas visi yra mūsų draugai.

Mados dizaino ,100%visiškai naujas , aukštos kokybės!

Aprašymas:

Šis produktas yra protingas balso vertėjas, realaus laiko interaktyvių kalbos vertėjo, kuris galėtų išversti iš anglų, Kinų, Japonų ir daugiau nei 30 kalbų mokymasis, kelionės, verslo, ir susitikti.Naudojant pažangias kalbos atpažinimo technologija, ji gali versti garso įrašymas į tekstą, ir tuo pačiu metu perduoda į balso galia.Aišku, garso kokybė, nėra triukšmo, andeasy atlikti, puikus padėjėjas kalba, vertimas.

Ypatybė:

1. Keliomis Kalbomis Vertimas: palaiko iki daugiau nei 28 kalbas, vertimo, kiekviena kalba gali būti verčiami į kitas.

Palaikomas kalbas yra taip, Kinų, anglų, Kiniečių, Uygur, tradicinė Kinų, korėjiečių, Japonijos, Tailando, Vietnamo, ispanų, ispanų (lotynų Amerikos), prancūzų, prancūzų (Kanada), italų, vokiečių, rusų, portugalų, portugalų (Brazilijos), arabų, ispanų, olandų, graikų, lenkų, danų, suomių, čekų, rumunų, švedų, vengrų

2. Dvipusis Realiu Laiku Domofonas: Jis gali būti naudojamas bendrauti akis į akį, ir spręsti bendravimo kliūtis.Suteikiant jums labiausiai tinkamą vertimo rezultatus realiu laiku, greitai reaguoti per kelias sekundes.

3. Balso Vertimas: Pažangi balso atpažinimo technologiją, kad kryžiaus kalbos komunikacijos lengviau.Versti į savo kalbą į aukštos kokybės užsienio kalbos tekstą ir perduoti į balso galia.

4.Teksto Vertimas: palaiko teksto, teksto vertimas.

5. "Bluetooth" Belaidį Ryšį: Prisijunkite prie savo telefono "Bluetooth" ryšiu, leidžia bevielio perdavimo atstumas: iki 10 metrų, o atstumas balso atpažinimas yra 2 metrai.

6. Platus suderinamumas: Suderinamumas su dauguma iOS7.0 ir Android4.3 telefonai.

7. Patvarus ir Įkraunamą: Built-in), 3,7 V 850mA įkraunamąją bateriją, mažas energijos suvartojimas, plug and lengvai mokestis.

8. Maža ir išskirtinį: Rankinės dydis, mažų ir nešiojamų, todėl patogu nešiotis su visur, kur jums eiti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Pilka

Belaidžio: 2.4 G Optinis

Prisijunkite prie Telefono: "Bluetooth"

Baterija: 3.7 V 850mA Įkraunama Baterija

Bevielio Perdavimo Atstumas: 10m

Balso Atpažinimo Atstumas: 2m

Dydis: Apytiksl. 135 x 38 x 13 mm/ 5.3 x 1,5 x 0,5 colių

Pakuotės Svoris: 152g

Įvedimo būdo naudojimas:

1. Mobilusis telefonas prisijungia Wi-fi " arba mobiliojo ryšio tinklo, nuskenuokite QR kodą į produktą, bei atsisiųsti vertimo APP iTranslate;

2.Nustatykite Programą pagal šią Instrukciją.

3. Galia vertėjas; Tada atidarykite "bluetooth" ir prijunkite prietaisą "Vertėjas" su telefonu;Atidaryti PROGRAMĖLĘ, ji bus nuskaityti ir rasti "iTranslate" prietaisas.

4. Ten yra meniu juost " ir kalba daugiau kaip 30 pasaulio šalių gali būti pasirinktas.

5. Pasirinkus išversti kalbą, paspauskite mygtuką į vertimo stick norėdami pradėti įrašinėti, atleiskite mygtuką, po kalboje yra baigtas, ir patikrinti vertimo rezultatus dėl APP maždaug 1 sekundę,vertėjas atpažįsta kalbą kaip tekstas,tada išverčia jį į foreigh kalba ir vaidina.

Dėmesio:

Kalbos translate funkcija turi korinio ryšio datos arba WIFI,įsitikinkite, kad jūsų telefono tinklas yra prijungtas.Kai yra prastas tinklas,vertėjas gal vėlavimo ar ne pareigos.

Apie Operacinės Sistemos:

"IPhone": veikia tik su " iOS 7.0 ir daugiau OS.

Už "Android" Telefonas: dirbti tik su Android4.3 ir daugiau, prašome atnaujinti į naujausią sistema.

Pridėti dar dvi Pareigos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai