Rankiniai Spaustuvai Stipriklis Kolonėlė Varža 100lbs 300lbs Vertus Exerciser Stiprumo Treneris Vertus-raumenų Kūrėjas Statyti Ranka

Rankiniai Spaustuvai Stipriklis Kolonėlė Varža 100lbs 300lbs Vertus Exerciser Stiprumo Treneris Vertus-raumenų Kūrėjas Statyti Ranka

w174063

Nauja

Yra sandėlyje

€9.08 €7.72
Vnt.

Žymos: naudotis įranga, ranka traukinys, ktm rankiniai spaustuvai, rankena ranka, rankinio treneris, de rankenos, pratimas rankų, stipriklis vertus gripper, rankena treneris, ranka stiprinti.

Kulka Taškų:

1、Padidinti savo jėgą, padidinti savo įžengimo į dangų, padidinti atsparumą, o tai ilgainiui leidžia statyti valdžią į savo rankas.

2、Jis puikiai tinka pagerinti greitį ir stiprumą, riešų, rankų, pirštų ir dilbių.

3、Tinka alpinistai, kovos menininkams, sportininkams ir visiems, kurie nori pagerinti savo rankų jėga.

4、Tinka artritu, riešo kanalo tunelio, reumatoidinio artrito, sausgyslių, pooperacinį, tenisas alkūnės, riešo sausgyslių patempimas ir piršto arba riešo traumos atkūrimo ir reabilitacijos priemones.

5、ergonomiškas ir sumanumas, dizaino, todėl tinka ir vyrams ir moterims, pagyvenusiems žmonėms, paaugliams ir paaugliams, taip pat vaikai, priklausomai nuo amžiaus.

Aprašymas:

Padidinti savo jėgą, padidinti savo įžengimo į dangų, padidinti atsparumą, o tai ilgainiui leidžia statyti valdžią į savo rankas.

Jis puikiai tinka pagerinti greitį ir stiprumą, riešų, rankų, pirštų ir dilbių.

Tinka alpinistai, kovos menininkams, sportininkams ir visiems, kurie nori pagerinti savo rankų jėga.

Tinka artritu, riešo kanalo tunelio, reumatoidinio artrito, sausgyslių, pooperacinį, tenisas alkūnės, riešo sausgyslių patempimas ir piršto arba riešo traumos atkūrimo ir reabilitacijos priemones.

Ergonomiškas ir sumanumas, dizaino, todėl tinka ir vyrams ir moterims, pagyvenusiems žmonėms, paaugliams ir paaugliams, taip pat vaikai, priklausomai nuo amžiaus.

Parametras:

Pavadinimas: Aliuminio Riešo Kūrėjas

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: aliuminio rankena + lydinio pavasario

Dydis: Apytiksl.13.5* 10* 1.8 cm

Specifikacijos: 100 kg, 150 kg, 200 kg, 300 kg

Pakavimo sąrašas:

Riešo kūrėjas *1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai