Ultragarsinis drėkintuvas keramikos chip drėkinimo dulkinimo chip priedai 20mm 25MM pjezoelektriniai drėkinimo rele

Ultragarsinis drėkintuvas keramikos chip drėkinimo dulkinimo chip priedai 20mm 25MM pjezoelektriniai drėkinimo rele

w111088

Nauja

Yra sandėlyje

€10.98 €10.21
Vnt.

Žymos: transduc, filmas jutiklis, rele ultrason, pjezo daviklis, rele drėkintuvas, garo generatorius 12, už drėkintuvas 25mm, ultrason, 25mm drėkintuvas, drėgmės jutiklis, ultragarsinis.

1. Kūdikių aprašymas:

[Skersmens]: 20MM ir 25MM (mm) (be dydžio išorinis gumos rankovėmis)

【Dažnio】: 1.7 MHZ

[Naudoti] Tinka visiems drėkintuvai, kad naudoti 20MM arba 25MM atomizing tablečių. [Pirkimas Patarimai]: Pirma imti seną dulkinimo lapas, nuimkite guminį žiedą, ir įvertinti skersmuo dulkinimo lapas.Pagal skersmuo pirkimo purkštukus

【Ne purškimo】Paprastai, jei drėkintuvai nėra purškimo, kad dulkinių filmas turi didelę žalą.Devyniasdešimt% žmonių, nusipirkau ji, ir jie galėtų pakartotinai purkšti po ją pakeisti, o 10 proc. iš jų negalėjo purškimo jį dar kartą.Šiuo atveju, ten buvo problema su automobiliu apygardos valdyba pati mašina!Pavyzdžiui, yra problemų su virpesių vamzdis BU406 ir virpesių kontūro kondensatoriaus, vandens lygio daviklis, reguliavimo jungiklis atsparumas, elektros tiekimo, ir ventiliatorius.

[Pastaba]: Tai purkštukai negali būti tiesiogiai prijungtas prie maitinimo šaltinio.Purkštukai yra varomas ultragarso sine bangų!Nėra tiesiogiai susijusi su elektros energijos!Todėl neklausk manęs, kiek V įtampa aš naudoju.Jei yra animacinių filmų drėkintuvas namuose, kad sustoja purškimo, galite apsvarstyti galimybę pakeisti šį kūrinį, bet taip pat patikrinti ratai plokštės.

[Atsargumo priemonės]: suma rūkas sumažės dėl sudėties mineralinių medžiagų paviršiaus garinimo lapas po naudojimo laikotarpį.Naudoti atsuktuvą pašalinti senas atomizing kino ir pakeisti jį nauju.Suma rūko bus grįžti prie normalaus.Nors yra mineralų ant paviršiaus, nebandykite valyti arba naudojant kietus objektus, grandyti dulkinių keramikos lapo, tai bus visiškai sunaikinti dulkinių lapo!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai