Skystis, Automatinė Kiekybiniai Užpildyti duomenų Valdytojas Pagrindinės plokštės Svorio Kontrolės Pripildymo Mašina Sub-įdaru Užpildyti Elektroninės Masto

Skystis, Automatinė Kiekybiniai Užpildyti duomenų Valdytojas Pagrindinės plokštės Svorio Kontrolės Pripildymo Mašina Sub-įdaru Užpildyti Elektroninės Masto

w160005

Nauja

Yra sandėlyje

€48.75 €44.85
Vnt.

Žymos: electrolyzer vandenilio, pripildymo mašina, pavarų siurblys, 100kg apkrova ląstelių, skysčių matus, elektros vandenilio, automatinis skystas glaistas, skystis užpildo dalių, užpildykite mašina, Užpildyti, elektrolizės vandenilio.

modname=ckeditor

Type1: diapazonas 10kg, skaidymo vertė-1g

Type2: diapazonas 30kg, skaidymo vertė 5g

Type3: diapazonas 1kg, skaidymo vertė 0,1 g

Techniniai parametrai

[intervalas] : diapazonas nurodo didžiausią svorį;galite pasirinkti 1 kg, 10kg arba 30kg.

【 indeksavimo vertė 】 : indeksavimo vertė taikoma minimali šuolis svorio;Ji yra 0,1 g,1g,5g.

[ekranu specifikacija] : standartinis LCD1602 LCD ekrano dydis: 70mm*24mm

[rodyti lizdas] : kad 16P adata tarpai yra 2.54 mm, kuris gali būti pratęstas dupont viela.

[klaviatūra specifikacijos] : ilgis 65mm* plotis 60mm, nugaros klijais klijuokite ant paviršiaus kolegijos.

[klaviatūros jungtis] : 8P dupont galva su 2.54 mm tarpai, pluggable, 80mm linijos ilgis

[size slėgio panel] : 13cm*9.5 cm (viršutinė ir apatinė plokštės yra pagamintos iš plastiko, tik klientams, išbandyti savo funkcijas.Praktiškai taikyti, viršutinis ir apatinis plokštės turi būti suprojektuotos ir pagamintos pagal savo poreikius.)

[produkto pavadinimas] : svėrimo kiekybinių duomenų valdytojas (įskaitant: valdytojo + svėrimo jutiklis + maitinimo adapteris)

[pagrindinės funkcijos] : kontroliuoti šėrimo įranga, pavyzdžiui, vandens siurblys, solenoidinis vožtuvas, kad būtų realizuoti funkcija automatinio svėrimo ir kiekybinė pakuotės.

[taikomos žmonės] : jis tinka klientams, dizaino, sveria tipas kiekybinė sub-machine, klientai turi žinoti, elektrinius, mechaninius ir kitų susijusių įgūdžių.

[valdymo principas] kontroliuoti kitų prietaisų yra realizuojama per laidumo ir atjungti du kontaktus kontrolės terminalas.Du kontaktus terminalo nėra išėjimo įtampą, valdyti tik įjungti ir išjungti, t. jungiklis.

[taikymo sritis] : įranga, kurią galima valdyti bet kokią įtampą tarp 0 ir 220V.Pvz.: vandens siurblys, solenoidinis vožtuvas, vibracija iš medžiagos, varžtas iš medžiagos.Valdymo elektros įranga turi būti apsaugota pagal ac kontaktoriaus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai