Sennheiser CX 2.00 i 3.5 mm Laidinio Ausinės Stereo Sporto Ausinių Linijos Kontrolės Deep Bass Ausinės su Mic iPhone iOS

Sennheiser CX 2.00 i 3.5 mm Laidinio Ausinės Stereo Sporto Ausinių Linijos Kontrolės Deep Bass Ausinės su Mic iPhone iOS

w110767

Nauja

Yra sandėlyje

€26.02 €20.82
Vnt.

Žymos: cx 7, sennheiser, superlux hd 660, sennheiser bls 500, laidas ausinės sennheiser, už dell d620, pakeitimo lankelis už beats studio, earphon, sennheiser ir ausines, atveju ausinės sennheiser.

[Dynamic Driver Unit]

CX 2.00 aš jau turtingas ir energingas bass-driven garso jūs tikėtis iš SENNHEISER produkto.Jis suteikia aiškumą ir pusiausvyra visame dažnių diapazone, siūlanti pratęsti aukštumas, sklandžiai vidutinio nuotolio ir tiksli dar galingus žemuosius dažnius.

[Wide Suderinamumo]

Standartinis 3.5 mm paauksuotas lizdas yra suderinamas su " iOS " telefonams, tabletės, nešiojamieji kompiuteriai, MP3, MP4, MP5 grotuvų ar kitų prietaisų, su 3,5 mm sąsaja.

[Mic & Line Control]

Su linija kontrolės funkcija, ji leidžia jums atsakyti/pakabinti/atmesti skambutį, taip pat turi " groti/pauzė/ankstesnis/kitas dainą funkcija.Built-in itin jautrus omni-directional mic, užtikrina aiškią telefonu.

[Ergonomiškas Dizainas]

Pagamintas iš minkštos ir odos draugiškas silikono ausų kištukai, patogus touch.Ergonomiškas dizainas leidžia tinka auricle, stabilus dėvėti, vargu ar jaustis ausies skausmas po dėvėti ilgą laiką.

[Praktiniai & Išskirtinį]

L-tipo 3.5 mm lizdas, galima išvengti kabelis plyšta, paprasčiau prijungti jį ant savo prietaiso.Įrengtos trys poros skirtingų dydžių ausies patarimai, suteikia efektyvią triukšmo blokavimas.

PASTABA: Šios ausinės yra ypatingai tinka " iOS "Įrenginius , garso valdymo funkcija yra nesuderinama su "Android" OS Įrenginiais.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai