Xiaomi Mi mihome Maršrutizatorius AC2100 2.4 GHz, 5 ghz 1733Mbps Mi WiFi Kartotuvas Gigabit Ethernet, WiFi 128 mb, Dual Core CPU APP Kontrolės

Xiaomi Mi mihome Maršrutizatorius AC2100 2.4 GHz, 5 ghz 1733Mbps Mi WiFi Kartotuvas Gigabit Ethernet, WiFi 128 mb, Dual Core CPU APP Kontrolės

w103540

Nauja

Yra sandėlyje

€48.30 €38.64
Vnt.

Žymos: okami u100 lazerio 2020 m., "intel" procesorius, ac2100, atveju, kultivatorius 10, 3 xaomi, 10 mi, 220v maršrutizatorius, 5g telefono, maršrutizatorius xiaomi, fi wi maršrutizatorius.

Pastaba: Šis maršrutizatorius yra pasaulinė versija Kinijos meniu, Žr. toliau pateiktas paveikslas ryšio metodo Savybės:

Dviejų Dažnių Juostų 2,4 GHz ir 5 ghz.

AC2100 Didelės Spartos Maršrutizatorius suteikia dviejų dažnių juostų 2,4 GHz ir 5 ghz be tarpusavio trukdžių.Dual-band vienalaikio belaidis ryšys užtikrina normos iki 2033Mbps įvykdyti greičiau Interneto greitis reikalavimas prietaiso.2,4 GHz dažnių juostoje, funkcijų ilgiau dėžė, geriau ir geriau, sienos skverbtis vykdymo ir 5 ghz dažnių juostą naudoja 802.11 ac technologija, su mažiau trukdžių ir didelės spartos, kuri užtikrina sklandų aukštos raiškos vaizdo ir dideli žaidimai online žaisti.

Multi-Prietaisų Perduodami tuo pačiu metu.

Su 5 ghz dažnių juostoje priėmė naujos kartos Banga 2 MU-MIMO (Multi-User Multiple Input Multiple Output) technologiją, kuri keičia neefektyvus perdavimo režimu, kad tik vienas terminalas gali užimti kanalą tuo pat metu, ir leidžia ryšių su kelis terminalus, tuo pačiu metu.

Paramos 1000M Pralaidumą.

Padeda vieną Gigabit WAN prievadas ir tris Gigabit LAN prievadai, ir prisitaiko prie didelio greičio juostos iki 1000M, kuri leidžia išnaudoti kiekvieną megaband pralaidumą operatorius.

Greitųjų Dual-core CPU, Su geriausiais rezultatais.

Su dual-core keturių siūlų 880MHz procesorius, išsamus veiklos gerokai pagerėjo, lengvai remti duomenų perdavimas Gigabit Ethernet ir Gigabit dual-band WiFi.Su mažesnės tinklo vėlavimą, užtikrina geriausias žaidimų ir naršymą.

128MB didelę Atmintį užtikrinti žaidimas pagreitis.

Didesnės atminties talpos, lygesnė, kad prietaisas veikia.Į AC2100 sujungia 128MB didelę atmintį su daugiau duomenų talpyklą erdvėse, žaidimų pagreičio ir t. t., ir stabilumui užtikrinti duomenų perdavimo ir stabilus ryšys su kiekviena prieigos įrenginys.Ir kai Xiaomi smart WiFi " įrenginys yra nustatytas pirmą kartą, tai yra patogiau naudoti Mijia PROGRAMĄ, be slaptažodžio.

Vidinis Žaidimas Akceleratoriaus, Low Latency ir Labiau Stabili.

Built-in užjūrio žaidimas akceleratoriaus leidžia mėgautis ultra-low latency ir galutiniam žaidimų patirtis be sienų ir built-in konsolės žaidimas akceleratoriaus palaiko žaisti bent kelias platformas ir PS4, Jungiklis, "Xbox" žaidimų platforma pagreitis, be didelės latency, prisijungimo nepakankamumas ir kt.Atkreipkite dėmesį, kad paslauga yra remiama Netease UU Spartintuvą, ir jums reikia užsiregistruoti ir įpareigoti Netease UU sąskaitą Xiaomi "WiFi" PROGRAMĖLE.

Trys matmenys Aušinimo Struktūra.

Geras šiluminis laidumas dizainas ir didelis kanalas konvekcija, su dideliais šilumos kriaukle, veiksmingai sumažinti lusto temperatūrą ir palaikyti puikią sistemą, valstybės visais laikais.

Paslėptas Aukštos kokybės Antena, Apimantis Tolygiai esant 360°.

Built-in keturių įvairiakryptė didelio jautrumo antena, su pagrįstų vidaus išplanavimas, funkcija platesnės aprėpties ir geresnės perdavimo veiklą po tikslumo derinimo, be veiklos poveikį sukelia antena žalą ar netinkamo vietą.

5 ghz dažnių Juostoje Gauna 4 4 Perduoda.

Su 5 ghz dažnių juostoje, kad AC2100 maršrutizatorius priima struktūra 4 gauna ir 4 perduoda, kad dauguma WiFi našumą ir užtikrinti sklandų žaidimą žaisti ir žiūrėti vaizdo patirtį.

Stabilus Ryšys su 4 x 4 MIMO.

4 x 4 MIMO dviviečiai perdavimo sparta ir apsaugo nuo trukdžių iš kitų pasiekiami prietaisai, užtikrinantys stabilų kursą.

Integruotas 6CH signalo stiprintuvą Geriau Per sieną Rezultatus.

2.4 GHz ir 5 ghz belaidžio ryšio lustų integruoti 2-way ir 4-way " iPA+iLNA atitinkamai.iPA (įmontuotas galios stiprintuvas) veiksmingai stiprina signalų perdavimo galios ir iLNA (vidinis žemo triukšmo stiprintuvas), pagerina signalo priėmimo jautrumą, siekiant užtikrinti ilgesnį perdavimo atstumas, geriau per sieną veiklos rezultatus ir plačiau dangos asortimentas.

Pažangi Korekcijos Algoritmas.

Su 5 ghz dažnių juostos palaiko LDPC (Mažo Tankio Pariteto Patikrinti, Kodas) klaidų taisymo algoritmas sustiprinti anti-trukdžių pajėgumų per duomenų perdavimo, gerokai padidinti WiFi signalo aprėptį ir pagerinti silpnas signalas ir užtikrinti stabilesnį ir veiksmingą perdavimą.

Palaiko Beamforming Technologija, Krypties Signalo Stiprinimas.

Palaiko beamforming technologija automatiškai nustatyti buvimo vietą mobiliųjų telefonų, PC ir kitų terminalų tinklą, siekiant padidinti signalo padėtį ir užtikrinti platesnę aprėptį, WiFi ir stabilus signalas.

Dvigubo Dažnio Vienas.

Palaiko dual-band integracijos naudoti vieną WiFi pavadinimą 2.4 GHz ir 5 ghz, leidžia terminalo pasirinkti optimalų juosta, kaip 2,4 GHz, jau geriau per sieną vykdymo ir 5 ghz turi didesnį tarifą.

Vienas pelės mygtuku Spustelėkite Išsami Aptikti Galimą Pažeidžiamumą dėl Privatumo Apsaugos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai