Tenda F6 Bevielis Maršrutizatorius AC1200 Maršrutizatoriaus WIFI Kartotuvas Su 4 Didelis Pelnas Antenos Platesnės Aprėpties Lengvas

Tenda F6 Bevielis Maršrutizatorius AC1200 Maršrutizatoriaus WIFI Kartotuvas Su 4 Didelis Pelnas Antenos Platesnės Aprėpties Lengvas

w163076

Nauja

Yra sandėlyje

€46.41 €19.50
Vnt.

Žymos: oficialus xiaomi, maršrutizatorius, namų smart, vmi se x8, 4g modemas, pritaikyti wifi, 3 xaomi, vielos tinklo maršrutizatorius, fi wi maršrutizatorius, vmi se x8.

Nemokamai Grąžinti Politikos Sąlyga. 7/24 valandų Internete Klientų Aptarnavimo Konsultacijos.Įvairių Griežtai Quatliy Vertification Praėjo. 100% Oficialus Originalus Produktas, Jeigu.

Tenda F6V4.0

Wireless N300 Paprasta Sąranka Maršrutizatorius

Visą Kambario Aprėptis

Keturių Išorės 5dBi antenos, remiantis MIMO technologija, kelis vožtuvus, užtikrina greitą ir stabilų belaidžio duomenų perdavimo ir veiksmingai padidinti "Wi-Fi" signalus.

"Qualcomm" Lustas

Built-in "Qualcomm" lustas suderinamas su bet kokiu bendrojo lavinimo mobiliojo telefono signalo modulis, ir išlaikyti savo ryšys stabilus.

Vėliau Kartotuvo Režimu

Naujas WISP kartotuvo režimu,tai yra daugiau lengvai ir suderinama ir sustiprina WiFi signalus vienas žingsnis,jūs galite mėgautis visą kambarys, WiFi aprėpties ir vvg nemokama "WiFi" veiklos .

Vienu Paspaudimu Nustatymas

Su "Wi-Fi" jungiklis laikmatis funkcija, jūs galite mėgautis savo wifi, bet nesirūpindami apie tai, praleidžia per daug laiko.

Lengvas Ir Madingas

Naujas F6 yra błogosławiony su balta išvaizda, lengvas kūno, sklandžiai linijas, paprastas ir gražus estetinis, kad tiktų ir derinimasis su įvairių namų stilius.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai