SONOFF T0 WiFi EWeLink Smart Jungikliai 1 2 3gangs Suskirstyti Į Smart Home ES JK JAV Jungiklis Veikia Su Alexa, Google " Asistentas

SONOFF T0 WiFi EWeLink Smart Jungikliai 1 2 3gangs Suskirstyti Į Smart Home ES JK JAV Jungiklis Veikia Su Alexa, Google " Asistentas

w103283

Nauja

Yra sandėlyje

€18.98 €11.39
Vnt.

Žymos: namų, mini sonoff, namų smart, mini sonoff jungiklis, pritaikyti wifi, perjunkite wi-fi, sonoff jungiklis, durų tuya smart, homekit jungiklis, tuya zigbee.

Produkto Aprašymas:

Kontroliuoti savo šviesa iš bet kur, naudodami šį pažangų šviesos jungiklis.

• App kontrolės

Įjunkite savo šviesos, naudojant savo išmanųjį telefoną iš bet kur, ar už jos ribų savo namuose su šių smart jungikliai.

• Balso aktyvinimo

Tvarkyti apšvietimas per savo "Google" pradinis, Lizdą arba Alexa padėjėjas – puikus, kai jūs turite savo rankose visą.

• Automatizuotas laikas

Sukurti grafikus įjungti savo žibintai įjungti ir išjungti, naudojant išmaniąsias sienos jungikliai, ir pagerinti namų saugumo.

• Grūdinto stiklo skydelis

Sunkiai nešioti išorinis skydas yra lygus, lengvai valomas ir saugi liesti (net šlapiomis rankomis).

• LED foninis apšvietimas

Ne daugiau nesugraibęs switch naktį – tai stilingas apšvietimu ir " smart jungikliai yra lengva rasti.

Smartfon app kontrolės

Valdyti namo apšvietimą naudodami šį prietaisą, o savo laisvą eWeLink smartfon app.Kaip ilgai, kaip jūs turite WiFi ryšys, galite įjungti savo žibintai įjungti ir išjungti iš komfortą savo kėdės, sofos, lovos ar kur kitur pasaulyje!

"Hands-free valdymas balsu

Pareikšti savo namų į 21-ajame amžiuje ir mėgautis balso aktyvacijos su šių smart jungikliai.Tik duoti komandą, kad jūsų "Google" pradinis, Lizde ar "Amazon" Alexa " įrenginį, kai jūs turite savo rankose visą, arba tiesiog nenori keltis.

Laiko grafikus

Naudoti planavimo funkciją, apie šias smart WiFi " persijungia į savo žibintai įjungti, prieš jūs atvykstate namo, arba atgrasyti nuo įsibrovėlių, o jūs esate toli.IFTTT suderinamumas leidžia jums pridėti šviesas likusį savo protingo namo setup taip pat.

Sutvirtinta stiklo fasciją dizainas

Kiekvienas protingas šviesos jungiklio funkcijas, vandeniui, ugniai atsparios sunku stiklo ekranas, kurį lengva valyti.Jos taip pat saugus naudoti šlapiomis rankomis, nes nėra judančių dalių.Galia jūsų žibintai lengvai su tik šviesos bakstelėkite kontrolės paviršiaus.

Patogus LED apšvietimas

Kiekvienas mygtukas turi mėlyną šviesą, kad jūsų išmaniųjų namų saugiau ir patogiau.Led parodyti jums, kai jungiklis yra be apšvietimo iki visoje patalpoje.

1/2/3-gauja funkcijos

Atnaujinti savo namų pakeisdami savo seną 1-gauja, 2-gaujos ir 3-gang jungikliai su šiuolaikiniais touch-panel funkcijos.Su pilna instrukcijų ir ženklinimo teikiama, jie lengvai įdiegti.Nėra WiFi ar išmanųjį telefoną?Jūs vis dar galite mėgautis naudą iš šių plokščių šviesos jungikliai.Tiesiog užsisakyti papildomas nuotolinio valdymo pultas ir valdyti savo šviesa iš savo kėdės.

Fizinio nuotolinio valdymo

Specifikacijos

Specifikacija

Modelis:T0

Standartas:JAV/JK/ES

Gaujos:1 gauja

Spalva: Balta

Įvestis: AC 100-240V 50/60Hz Max 2A

Galia: AC 100-240V 50/60Hz, 2A/Gauja, 6A/Viso Max

Gaubto Medžiaga: Grūdinto Stiklo Skydelis + PC

Belaidžio tinklo Standartas: IEEE 802.11 b/g/n 2.4 G

Techniniai duomenys:

Suderinama su IFTTT funkciją, jungikliai gali bendrauti su nužudė įrenginių ir paslaugų, paskatinti juos įjungti arba išjungti.Yra keli sudėtingi žingsniai, kai mes pradėti naudotis " smart home, pora, įveskite abonementą ir slaptažodį, pavadinimas ir t.t.Dalis kontrolės suteikia jums greitas būdas leis jums ir jūsų šeimai kontrolės prietaisai kartu.Nesate tikri, ar išjungti šildytuvą, kai iš namų, tiesiog pasiimti telefono ir atidarykite eWeLink app check realaus laiko prietaiso statusą.

Pakuotė:

1*T01 WiFi Sienos Jungikliai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai