KN Sveikatos Natūralus Aliejus, Arbatos Sėklų Miltelių, 500 g, Namų Valymo nevalgomas

KN Sveikatos Natūralus Aliejus, Arbatos Sėklų Miltelių, 500 g, Namų Valymo nevalgomas

w107431

Nauja

Yra sandėlyje

€20.26 €18.24
Vnt.

Žymos: maca, susprogdinti lėlės, bonsai sėklų, grafiti rankinės, veido pudra, thieaudio, gamtos sieros milteliai, polvos sueltos, milteliai dalelių pripildymo mašina, mirti arbata.

Ji Yra ilgalaikio Naudojimo Įpročiai Kalnuotose Vietovėse Kinijos, Taivano ir Japonijos.Jo Sudėtyje Nėra Jokių Cheminių Priedų, Yra Saugūs Naudoti, negadina Odos, ir neturi Jokių Cheminių Liekanų.Tai Yra Natūrali Žalia Spalva, o ekologiškos Namų Valymo Produktas.Tai Yra Idealus Pasirinkimas Žmonių, Atsisakyti Cheminių medžiagų ir Grįžti į Gamtą.

cha zi fen: Arbatos Sėklų Miltelių sudėtyje Yra 15 ~ 18% Arbatos Saponin.

Valymo Šampūnu Veiksmas:

Pirma, Wrap reikiamą Kiekį Šio Produkto su Tinkleliu (Arba Kojines) ir Užvirinti Ji Tiesiogiai su Verdančiu Vandeniu.Kai Vandens Temperatūra Yra Tinkama, Išspausti ir Minkyti Ranka, kol Putos Yra sukurtas ir Vandens Spalva Tampa Drumzlinas. (Trumpų Plaukų 20G iki 30G vienu Metu, Ilgi Plaukai 50G vienu Metu)

Antra, Šampūnas Procesas: Kai valymo šampūnu, Jūs Turite Pasinerti Plaukus Vandeniu, Sumaišyti su arbatmedžio Sėklų Milteliai, ir dar kartą Patrinti ir Nuplauti Daugiau nei 3-5 Minutes (Ilgiau Laiko, Geriau Poveikį, Galite Pridėti nedidelį Kiekį Karšto Vandens Kelis Kartus, O Valymo); Galiausiai, Nuplaukite Jį švariu Vandeniu.Jei Jis sausiems Plaukams, Galite Pridėti 2-3 Lašai Arbatos Sėklų Aliejus išvalyti Savo Plaukų, Kai Valymo Jūsų Plaukus.

Arbatos Sėklų Milteliai:

1. Kai Plauti Indus ir Lazdelėmis.

2. dėl Didelių Naftos Dėmes, Tokias kaip Range Hood, dujinė Viryklė, Plytelės, Sienos ir Pan., Cinkavimas Drėgna Kempine su Plovikliu Milteliai, Bandymo Prietaisas Lengvai, ir Sausa, Ji su šlapiuose Rankšluosčiu.

3. Mirkymas, Daržovės ir Vaisiai.

4. Kai Vonioje, Pridėti Trys Šaukštai Ploviklio Vonia

Dalykai, Kuriems Reikia Dėmesio:

Neleiskite Vandens Leached nuo Arbatos Sėklų Milteliai, Įveskite Akis, ir Laikyti Produktą Sausoje, Kai Saugoti.Šablono Kodą Šablono Kodą

Apie Arbatos Sėklų Milteliai, Todėl Šampūnas

Arbatos Sėklų Milteliai Gaunami Nuspaudžiant Patekimo Aliejus nuo Arbatos Sėklų Aliejus, Vaisių ir Tada Susmulkinus.Jis Yra Būdingas Stiprus Nukenksminimo Galimybes ir Natūralūs Ingredientai, Kurie Tinka Žmogaus Organizmui.Sveikatos.

Dėl Savo Plaukų

1: Tingus Žmonės, Paimkite 20 Gramų Arbatos Sėklų Milteliai, Kiekvieną Kartą, ir Susieti Jį į Marlę, Tada Pamerkti Jį į Karšto Vandens Paruošti, Plauti Savo Plaukus ir Rub Jį.Rub Kelis, ir Tegul Arbatos Sėklų Miltelių Ištirpinama Vandenyje, kiek Įmanoma.Tada Plauti Plaukus.Nuskalaukite Plaukus švariu Vandeniu po Plovimo.

2: Decocting Metodas.Pirmasis Įdėti Arbatos Sėklų Milteliai, į Didelį Puodą (Arba Įdėti Arbatos Sėklų Milteliai, į Marlės Maišelį), Pridėti Šiek tiek Vandens, Tada Decoct ir Kepkite Keletą Minučių.Išjunkite Ugnį Atvėsti ir Tada Filtras Šlako, Ar Išmesti Arbatos Sėklų Miltelių Pakuotės.Vandens Plauti Plaukus.

(Tiesą Sakant, Arbatos Sėklų Milteliai, Yra tas Pats, kaip Arbata Sėlenos Mes Matėme ir anksčiau.Arbata Sėlenos Yra Tiesiogiai Grūsti į Miltelius, Kurie Yra Arbatos Sėklų Miltelių.Abu Turi tą Pačią Sudėtį ir Naudojimą.Tik Arbatos Sėklų Milteliai Yra Patogiau.)

3: Arbatos Sėklų Milteliai, Turi Stiprią Nukenksminimo Galimybė, Kad Kasdieniame Gyvenime, Daug kur Gali Parodyti Savo Įgūdžius.

Pavyzdžiui, Virtuvės, Virtuvė Range Hood dujinė Viryklė, Viryklė ir t.t, Naudokite Drėgnas Valymas Audinio Kritimo, Kai Arbatos Sėklų Milteliai Švelniai Nuvalykite ir Atgal Kelis Kartus, Naftos Dėmių žemyn ir Tada Nuvalykite Jį Vėl su Švariu Vandeniu.

Padaryti Jums Jaustis Labiau ir Labiau Susirūpinę Plauti Indus su Plovikliu?Tada Pabandykite Naudoti Arbatos Sėklų Miltelių.Įdėti Šiek tiek Karšto Vandens Kriauklę, ir Tada Įdėti Sauja Arbatos Sėklų Miltelių.Pamerkti į Dubenį Lazdelės Ji.Palaukite Keletą Minučių ir Tada Plauti Indus Įprastu Būdu.Dubuo Yra Švarus ir Ramina.

Keletą Problemų, Šampūno:

Kodėl Plaukai Tapo Sausi po Plovimo Plaukus su Arbata Sėklų Miltelių,,?

Nes Pagrindinė Funkcija Arbatos Sėklų Milteliai Yra Nukenksminimo, O Šampūnas Naudojamas ne Įprastą Kartus Yra Tepalų Sudedamųjų dalių.Po Plovimo Plaukus, Jūs Manote, kad Jūsų Plaukai Sausi tada, Kai Jums Plauti Savo Plaukus su Arbata Sėklų Milteliai, nei tada, Kai Jums Naudoti Šampūnas.Tai Gali Būti Arbata-Sėklų Aliejų po Plovimo Plaukai.Šis Šampūnas Yra Ne Tik Plaukų Priežiūra.

Kodėl Galvos odos Niežulį, Kai Plauti Plaukus su Arbata Sėklų Miltelių?

Jei Dažnai naudojate Chemines Šampūnu Plauti Savo Plaukus, Bus Tam tikri Principai Galvos.Ingredientai Šampūnas (Tai Yra Kenksmingi Plaukų ir Galvos odos Folikulų Ilgą Laiką), Kai Jums Plauti Savo Plaukus su Arbata Sėklų Miltelių, tai Bus Sunaikinti Šių Ingredientų, Todėl Galvos oda Bus Niežulį.Tačiau tol, kol Ji Yra Naudojama Dažnai, Niežulys Reiškinys Išnyks po Likutinė Šampūno Sudedamųjų dalių Yra nuplaunami.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai