Žuvų Bakas LED Burbulas Šviesos Akvariumas Spalvinga Šviesos Spalva Keičiasi Burbulas Šviesos Vandeniui Akvariumo Apšvietimo Žuvų Bako Apdaila

Žuvų Bakas LED Burbulas Šviesos Akvariumas Spalvinga Šviesos Spalva Keičiasi Burbulas Šviesos Vandeniui Akvariumo Apšvietimo Žuvų Bako Apdaila

w10200

Nauja

Yra sandėlyje

€7.60 €6.16
Vnt.

Žymos: maxspect skimmer, akvariumo dekoracija, akvariumo ornamentu, groot akvariumo apdaila, burbulas stiklo lempa, dekoro žuvų bakas, akvariumas led, sobo akvariumo reikmenys, led varžtas, papildoma lempa.

Pastaba:

1.Šis produktas yra tik burbulas lempos.Jis gali būti įjungtas ir negali būti burbuliuoja.Jei norite, kad burbulas, jūs turite jį naudoti su deguonies siurblys.Šis produktas neturi dujų vamzdžių arba deguonies siurblys.Jums reikia pirkti atskirai!

2.Jei oro juostelės yra aizsērējusi, naudoti adatos aišku, skylė, ji yra paprasta naudoti.

Pakuotė:

1 X LED Šviesos

Specifikacija:

Stilius: Lėtos Blykstės, Burbulas

Modelis: DB5, DB15, DB30, DB40

AC: 100-240V

DC: 12 V 50/60HZ

W: 1W, 2W, 3W, 4W,5W

LED: 7, 12, 15,18,21

Spalva: Spalvinga

Ilgis: 15 cm, 25,5 cm, 35.5 cm,45.5 cm,55.5 cm

Maitinimo Kabelio Ilgis: Apytiksl. 1,8 m

Savybės:

1.Mažos galios, aukštos kokybės.

2.Šviesos juosta užklijuoti vienkartiniai klijais, kuri yra saugi ir atspari vandeniui.Jis gali būti naudojamas vanduo, ar ne vandenyje.

3.Spalvų paryškinimas lempos granulės yra energijos taupymo, patvarus, ir ilgą gyvenimą, kuris keičia žuvų bakas ir žuvų daugiau spalvinga.

4.Švelni šviesa, jokios žalos jums ir žuvų.

5.Daug spalvų, lėtas blykstės efektas, daugiau gražus.

6.Šviesos juosta yra oro juostelės, kuri veikia, kai oro siurblys yra įjungtas.Padidinti deguonies ir apšvietimas, dvi funkcijas viename, labai taupo erdvę, akvariumas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai