15W Akvariumas, Led Apšvietimas, Augalų Auga 220V Vandeniui Didelės Galios Energijos Taupymo Žuvų Bakas Plastikinis Clip-on Šviesos Lempos ES Plug

15W Akvariumas, Led Apšvietimas, Augalų Auga 220V Vandeniui Didelės Galios Energijos Taupymo Žuvų Bakas Plastikinis Clip-on Šviesos Lempos ES Plug

w175471

Nauja

Yra sandėlyje

€12.11 €8.48
Vnt.

Žymos: akvariumo lempos, akvariumo lempos 100cm, lempa apie knygą, fluval aquasky led laikmatis, akvariumo žuvims gyventi, povandeninis led šviesos švaraus vandens, akvariumas led, aqurium led, akvariumas, led apšvietimas, lempos 120cm, akvariumas led augalų.

Aprašymas: Šis akvariumas lemputė LED lemputė karoliukai su 5730, didelis našumas, mažas energijos suvartojimas, energijos taupymo 60%, nei tradicinių fluorescencinės šviesos, taupymo 40% energijos nei taupiosios lempos; Atidaryti dizaino, lempos karoliukai su aukštos kokybės ir mažai šviesos nepakankamumas, ilgesnį gyvenimą, galima 50.000 val.Puikiai tinka akvariumo veisimo, vidaus apšvietimas ir laikinieji šviestuvai ir kt.Savybės: Aukštos kokybės medžiagos bei itin plonu korpusu, kuris yra lengvas ir taip pat ekologiški.Įrašą lempa gali būti lengvai įdiegtas į žuvų bako, patogiau naudoti.Specialiai sukurta LED karoliukai, su mažos energijos sąnaudos, didelis energijos taupymo ir šviesos yra minkštas, kad nebus pažeisti akis savo žuvis.Ne tik gali suteikti pakankamai šviesos žuvis, tačiau taip pat gali skatinti fotosintezės akvariumo augalai ir tinka vandens augalų auga.Puikiai tinka akvariumo veisimo, vidaus apšvietimas ir laikinieji šviestuvai ir kt.Specifikacijos: Būklė: 100% visiškai naujas Medžiaga: Plastiko Spalva: Juoda Šviesos Spalva: Balta Galia: 15W Įtampa: 220V laikas: Apie 50000 h) Kištukas: ES pakuotę Įeina: 1 x Akvariumas Šviesos (Negali būti kitų dalykų) Specifikacijos: Būklė: 100% visiškai naujas Medžiaga: Plastiko Spalva: Juoda Šviesos Spalva: Balta Galia: 5W Įtampa: 220V laikas: Apie 50000 h) Kištukas: ES pakuotę Įeina: 1 x Akvariumas Šviesos (Negali būti kitų dalykų)

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai, todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Prašome nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus spręsti savo problemų , nedvejodami Kreipkitės į mus pirma, jei turite kokių nors problemų, mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Galite patikrinti duomenis stebėjimo informaciją interneto svetainėje, www.17track.net .Jei turite kokių nors problemų, apie, stebėjimo informacijos ,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant kad ginčą.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.

EMS ir DHL imsis 3-7 darbo dienų, FedEx imsis 5-12 darbo dienų, jums reikėtų apmokėti siuntimo išlaidas.www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas /Kinijos Oro Post/El. paketas, Nemokamas Pristatymas ,imsis 10-35 darbo dienomis(Nuotolinio srityje reikia imtis daugiau dienų).

Maloniai prašome pažymėti Atostogų ir savaitgalio nėra įtrauktos į darbo dienų.Mes negalime prisiimti papildomų importo mokesčių savo šalyje, prašome suprasti !

Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų dėl papildomų išlaidų.Jei turite kokių nors klausimų, ir ypatingą reikalavimas užsakymą, prašome susisiekti su mumis, Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai