Vyrų baleto tunika balta auksą, berniukų, vyrų baleto viršų vyras baleto striukė konkurencijos veiksmingumo profesionalių baleto scenos kostiumų

Vyrų baleto tunika balta auksą, berniukų, vyrų baleto viršų vyras baleto striukė konkurencijos veiksmingumo profesionalių baleto scenos kostiumų

w100608

Nauja

Yra sandėlyje

€252.47
Vnt.

Žymos: mėlyna profesinės tutu, cheerlead, moteris baleto, jumpsuit ir striukė vaikams, baleto vyrai, baletas baletas, profesionalūs baleto costums, profesionalūs baleto vyrų kostiumai, vyras tunika, pusė tutu.

Gamybos metu ir Pristatymo laikas

Visi profesionalūs baleto kostiumai pagaminti pagal užsakymą, gamybos laikas paprastai yra 15-20 darbo dienų.Jis bus ilgesnis sezono metu ir švenčių dienomis.

EMS trunka 6-10 darbo dienų, DHL ir Fedex užtrukti apie 3-7 darbo dienos.Prašome pasirinkti, kaip reikia.

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei ji yra skubėti tvarka.

Prekė: vyrų baleto tunika balta auksą, berniukų, vyrų baleto viršų vyras baleto striukė konkurencijos veiksmingumo profesionalių baleto scenos kostiumų

Medžiagos ir aprašymas : baltos spalvos poliesterio audinys, medvilnės audinio pamušalas, aukso emblishment, užkarpomis ranka

Dydis : pritaikytus jūsų matavimai, pls matuoti, kaip toliau paveikslėlį kaip juosta

Matavimai reikalingi : ūgį, pečių, Uper krūtinės,apatinės krūtinės, priekiniai juosmens ilgis, nugaros ilgis,liemuo,klubai, rankos ilgio, armhole, žasto , pls se žemiau kaip juosta.Reikia kitos spalvos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Spustelėkite, jei norite peržiūrėti daugiau stiliai

Apie tai, kaip juosta:

Dydžių lentelė vyriškų kostiumų

Pirkėjas Pastaba

1) Kad negali būti pakeistas ar atšauktas po 24 valandų.Prašome patvirtinkite kiekvieną detalę per 24 valandas nuo užsakymo pateikimo, nes daiktai yra pagaminti pagal užsakymą.Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavo daiktą, jeigu yra koks nors defektas.Ar mes ne spręsti problemą didesnis kaip 7 dienas po gavimo sklypas.Manoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS FEFUND.

2) mokesčiai yra už savo šalį, mes nereikės rūpintis mokesčiais, tačiau mes stengiamės sumažinti žemyn tokiais atvejais, jei turite kokių nors pasiūlymų.

3) Kūno matavimai, turėtų būti imtasi priemonių undergarment tai, ką jūs planuojate dėvėti šį kostiumą.Matavimus profesionali siuvėja yra labai rekomenduojama.Ar turi kas nors padėti jums pagal būklė po mūsų gairės.Atkreipkite dėmesį, kad mes negali būti atsakinga už klaidinga matavimai suteikta.Jūs atsakote už užsakymo tinkamą dydį

4) Jis yra 10 USD papildomų atlikti matavimai, ir 10-50 DOLERIŲ pakeisti spalvą ar stilių.

Grąžinimo politika

1) Kostiumai pagaminti nurodymų ar pagal užsakymą pagamintas matavimai, NR. GRĄŽA arba mainai yra priimtinas.

Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavo daiktą, jeigu yra koks nors defektas, kurį sukelia mūsų gamykloje.Ar mes ne spręsti problemą didesnis kaip 7 dienas po gavimo sklypas.Manoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS FEFUND.

2) turimi daiktai sandėlyje ir daugkartinio naudojimo:. grąžinama prekė turi būti standartinio dydžio, puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ar dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, dūmų kvapai, dėmės, makiažas dėmes, kvepalai, pertvarkymo, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.Dėl kostiumai, jums taip pat reikia mokėti 30% bendra tvarka, kaip papildyti atsargas mokestis.Prekė turi būti grąžinta (tai taikoma ir pradėti grąžinti per 3 dienas priimti pristatymą, Skubėti, kad mokesčių ir keistis pašto išlaidos jums moka, kol yra negrąžinamas.

Klijuojant ar Įrengimo Klausimais

Kaip ir visi mūsų kostiumai yra rankomis siuvami ir užsakovo, baigė kostiumas gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.Siekiant užtikrinti, kad jūsų kostiumas bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.Tai yra, jei jums rasti kostiumas netelpa gana gerai, pirmiausia galite kreiptis į vietos specialiai reguliavimui, kuris yra lengviau ir patogiau.

Remontas

Mes siūlome Nemokamą Remonto ant jūsų kostiumas!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.

Reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

Grįžti laivybos mokesčiai bus būti pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo Būdai

1) Banko Pavedimu

2) Kredito Kortelės

3) sąlyginio Deponavimo

4) Western Union.

Pakavimas

Kiekvienas gabalas yra supakuotas vandeniui poliesterio maišas.

Vežimas

1) tai tarptautinės laivybos paslaugų, Pristatymo laiku ir pašto skirtis skirtinguose regionuose.Efektyviausias kurjerių bus taikomi (DHL, UPS, FEDEX, AVS ir tt.) Per specialius atostogų, pavyzdžiui, Kinų Naujųjų Metų Šventė, valstybės Diena laivybos laikas bus šiek tiek ilgiau.

2) Importo Muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai, šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

3) Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami .Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Kaina neįeina visus importo mokesčius, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai