Moterų Rausva Juoda Baleto Megztiniai Šiltas Šokių Top Valtis Kaklo Batwing Rankovės Šokių Triko Kailis Suaugusiems

Moterų Rausva Juoda Baleto Megztiniai Šiltas Šokių Top Valtis Kaklo Batwing Rankovės Šokių Triko Kailis Suaugusiems

w189535

Nauja

Yra sandėlyje

€16.80 €14.62
Vnt.

Žymos: juoda rausva palaidinukė, juoda leotard, baleto leotard moteris, baleto šokių viršų, baleto batai vyrų, grafiti megztinis, leotard, leotard moteris, baleto megztinis, moterys baleto leotard.

Moterų Rausva Juoda Baleto Megztiniai sušilti Šokių Top Valtis Kaklo Batwing Rankovės Šokių Triko Kailis Suaugusiems Produkto Tipas: Baleto Šokių Megztinis Medžiaga: medvilnė, Viskozė, Poliesteris, Spandex Amžiaus Grupė: Moteris, Suaugusiems, Merginos, Mergaitės Modelis: Batwing Rankovės, Valtis Kaklo Spalva: Rožinė, Juoda Dydis: Vienas Dydis (Tiekimo Tipas: OEM arba Akcijų, kad Kainos yra derybų, pagal MOQ: Nėra minimalių atsargų, kad kitą kiekį.Kainos priklauso nuo kiekio.

1inch=2,54 cm

Pastaba: 1. Dydis yra Azija dydis, prašome pasiimti savo matavimus, pasirinkti tinkamą dydį priklausomai nuo Ūgio, amžiaus, yra tik nuoroda.ir jei jūsų vaikai yra šiek tiek Plumb, Prašome pasirinkti vieną didesnį dydį. 2. Dėl skirtingų matavimo metodų, gali būti 1-3 cm leistiną intervalą klaida. 3. Dėl tokių veiksnių, kaip ekrane pikselių, todėl gali ir būti šiek tiek spalvų skirtumas.

Straipsnis Apima:

1 X Moterims Šokių Baleto Megztinis

Klientų Parodyti

Bendrovės Apžvalga

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai