Redmagic Žaidimų TWS Cyberpods už Nubija Redmagic 5S 5G Wireless Ausines Professional E-Sporto Žaidimų "Bluetooth" laisvų Rankų įranga

Redmagic Žaidimų TWS Cyberpods už Nubija Redmagic 5S 5G Wireless Ausines Professional E-Sporto Žaidimų "Bluetooth" laisvų Rankų įranga

w9993

Nauja

Yra sandėlyje

€67.63 €39.22
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, sl tws ausinių, nubija zte, debesis hyperx, fones sem fio, "bluetooth" headphon, earphon, ios ausinių, žaidimų ausinės ausinės.

Redmagic Žaidimų TWS Cyberpods

39ms low latency Aukštos kokybės garsą 4+16 valandų baterijos veikimo laikas

6 Pagrindinės Priežastys Pasirinkti

39ms low latency

Su RedMagic telefonus, galima pasiekti 39ms, su kitais telefonai gali būti 60ms

Mėgautis aukštos kokybės garsu, komforto ir stiliaus

Kietas ir patogus dizainas; kreivų paviršių, kurių klasikinis RedMagic juoda ir raudona, kad futuristinis; didesnis akcentas ir daugiau sluoksnių garso kokybė, todėl jūs galite tikrai mėgautis savo muzikos.

PixArt Bluetooth 5.0 Low Latency

PixArt garso, Kai yra šilumos mūšio, net ir nuo 0.01 sekundes gali virsti banga.Kai jūs ugnies ginklą ar padaryti nužudymą, perkelti, ten beveik jokio uždelsimo tarp veiksmo ir garso.Jūs taip pat galite iš karto žinoti, kada ir kur užpuolė, suteikia jums daugiau laiko gudriai.Mėgautis galutiniam žaidimų įdomus, vaizdo, garso ir veiksmų apskritai full sync.

Valdyti Daugiau Nei Tiesiog Muzikos Informacijos Kalvė Pranašumas

Patirtis pirmaujančių low latency ryšio porą, kai jūs prijunkite RedMagic Žaidimų Ausinės su savo RedMagic telefono, kai esate žaisti žaidimus, jus sinchronizuoti su veiksmą ekrane.

8mm Didelės Vairuotojo Vienetas

Jie gamina garso įspūdį – nuo švelnus vokalas ir aukštų dažnių, į dinamišką žemų dažnių.Dinaminis diapazonas yra taip pat pratęsė praturtinti muzikinę šventę.Nuo rokenrolo, kad gyvi koncertai, kiekvieną natą skamba tiesiog puikiai.

Baterijos veikimo laikas iki 4 +16 Valandų

Kai visiškai įkrauta, RedMagic TWS "Bluetooth" Ausinės gali žaisti iki 100 Daina patenkinti išvengti garso vartotojai.

null

null

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai