MOTERIŠKI Sportiniai, 2-Piece Atspindintis Audinys Kontrasto Susiuvimo Hoodie Kostiumas Atsitiktinis ilgomis Rankovėmis su Gobtuvu Striukė Jogger Kelnės Kostiumas

MOTERIŠKI Sportiniai, 2-Piece Atspindintis Audinys Kontrasto Susiuvimo Hoodie Kostiumas Atsitiktinis ilgomis Rankovėmis su Gobtuvu Striukė Jogger Kelnės Kostiumas

w99865

Nauja

Yra sandėlyje

€22.79 €17.09
Vnt.

Žymos: flash atspindinti striukė mergaitei, šviesą atspindinčios sportiniai drabužiai, šviesą atspindinčios šviesus moteris striukė, dramblio kaulo ziajać kostiumas, 97 poliesteris 3 spandex medžiaga, moterų atspindinti liemenė, šviesą atspindinčios sportinę žibintai, šviesą atspindinčios sportas, šilko austi sunkiųjų kvėpuojantis audinys, šokis hip-pop.

Specifikacija:

100% brand new ir aukštos kokybės

Medžiaga: Poliesteris

raštas: plain

Stilius: kelnės, kombinezonas

Top stilius: gobtuvu

Top rankovės ilgis: long sleeve

Kelnės stilius: tiesios kelnės

Ilgis: kelnės

Populiarus elementas: apžvalginis

Spalva: sidabrinė

Dydis: S, M, L, XL

Produktų Sąrašas:

1×Striukė

1 × kelnės

Pastaba:

1. Dėl skirtingų matavimo metodai, klaidos 1-3CM, yra leidžiama, ir klaidos diapazonas yra ne kokybės problema!

2. Spalva nuotraukoje gali skirtis, dėl skirtingų apšvietimo priežasčių ir monitorių.Prašome kreiptis į tikrasis produktas!

3. Šviesą atspindinčios šortai yra sidabro-pilkos spalvos normalioje šviesoje, ir tik atspindi šviesą šviesoje!

Transportas: Paruošimo laikas: Mums reikia 3-6 darbo dienas parengti tvarką reikia užsakyti prieš jį gali būti siunčiami, ir siuntimo informacija bus tikrinama tuo metu.Atsiliepimų: 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti 5-žvaigždučių ir 5 žvaigždučių įvertinimą, ir paaiškinti savo užsakymą išsamiai. 2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Pažadame, kad tarnauti jums.Grįžti paslaugos: Jei jūsų netenkina produktų, įsigytų iš mūsų, galite grąžinti arba pakeisti produktą, per 30 dienų nuo gavimo gaminys, bet prašome: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų. 2. Nepažeista naujų daiktų, originalios pakuotės, etiketės. 3. Grąžinimo pašto išlaidas apmoka pirkėjas Susisiekite su mumis: Visi laiškai ir žinutės bus atsakyta per 24 valandas.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai