STARVEITU LCD Doogee BL5000 Ekranas Jutiklinis Ekranas, Lcd Ekranas, skaitmeninis keitiklis Pakeitimo Remontas Dalis+Įrankiai Doogee BL5000

STARVEITU LCD Doogee BL5000 Ekranas Jutiklinis Ekranas, Lcd Ekranas, skaitmeninis keitiklis Pakeitimo Remontas Dalis+Įrankiai Doogee BL5000

w99856

Nauja

Yra sandėlyje

€19.41 €17.86
Vnt.

Žymos: atgal atveju kolega f7, stiklo kolega k1, įkrovimo doogee bl5000, doogee mix, atveju doogee, DOOGEE, f3 plius, ekranas originalus doogee bl5000, doogee stiklo, case for samsung galaxy j4 plus su katės.

LCD Doogee BL5000 Ekranas Jutiklinis Ekranas, Lcd Ekranas, skaitmeninis keitiklis Pakeitimo Remontas Dalis+Įrankiai Doogee BL5000

Aprašymas: 1,100% Bandoma Nauja!Niekada Anksčiau! 2,Jis yra naudojamas pakeisti savo negerai, sugadintas, krekingo Jutiklinio Ekrano LCD Ekranas 3,Suderinama Modelis: Tik tinka mobiliųjų telefonų, kurie netelpa į kitų Modelių, 4,Pakuotė: 1 x TP LCD Doogee BL5000 mobilųjį telefoną.

Pastaba:

1. Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Jei yra kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą, prašome tiesiogiai kreiptis į mus dėl sprendimo, o ne atviras ginčas dėl www.poligon-1.lt.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą kuo greičiau.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, rasime sprendimą, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir padidinti pasitenkinimą.

2.Kas yra mūsų kokybės LCD?

Prieš laivybos, mūsų QC komanda turi išbandyti visus LCD, bet paliesti Ar ekranas problema(dead pixel,spalva ,vietoje) negaliu praeiti QC.mes tik parduoti nekilnojamojo AAA Kokybės.

3.Ką daryti, jei LCD ekranas neveikia?

A. paketo žala-----kai žala paketo atvyko, imtis video ir foto padaryti įrodymą,jei LCD žalą, nereikia pasirašyti paketą, kai jis buvo sugadintas, ir prašom parodyti išpakavimo vaizdo įrašą, jei prekės buvo pažeista.mes ne reaguoti, jei pirkėjas negali parodyti išpakavimo vaizdo įrašą.kitaip mes negalime grąžinti pinigus.

B. LCD problemą---siūlome jums žinomą ar siekti profesinės išmontavimo jūsų prietaiso,

kitaip galite sugadinti arba sulaužyti savo prietaiso. (tam, kad įdiegti priežasties, mes negalime grąžinti ar pakeisti jums)

prieš įdiegti LCD, prašome prisijungti tik LCD motherborad išbandyti.jei veikia gerai, įdiegti jį, jei ne, padarykite vaizdo ir contect mums.Be to,Visas mūsų prekes jau mūsų logotipu.Jokių problemų reikia parodyti savo logotipą.Jeigu turite kokių nors produktų problema,jūs turite parodyti savo logotipą,kitaip mes negali atsakyti.

4. Prašome patikrinti, ar jūsų modelis būtų užtikrintas suderinamumas prieš siūlymą.mes tik priimti prekes grąžinti atgal, jei prekės buvo problema.tada grąžinti pinigus pirkėjui.nematome kitos išeities.

Svarbi Pastaba: Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Vyras padarė defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Prieš montuojant mūsų ekrano ar kiti priedai, prašome patikrinti mūsų ekrano ar kiti priedai.Jei nėra jokių problemų, jūs galite įdiegti ją į savo mobilųjį telefoną.Kartą įdiegtas telefone, mes negali suteikti jokių garantijų ir kompensacijų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai