LED nakties šviesos miegamojo puošmena šviesos belaidis judesio jutiklis šviesos laiptinės koridorių, vonios kambarį vaikams apšvietimas

LED nakties šviesos miegamojo puošmena šviesos belaidis judesio jutiklis šviesos laiptinės koridorių, vonios kambarį vaikams apšvietimas

w99568

Nauja

Yra sandėlyje

€7.90 €4.19
Vnt.

Žymos: 1200mah 3.7 v baterija, judesio jutiklis šviesos saulės, led judesio jutiklis, lempa led, paprastas judesio jutiklis led šviesos, vonios kambarys led, judesio jutiklis šviesos, kiaulių marškinėliai, dekoro vaikas kambarys, vonios kambarys lempos.

Žmogaus kūno indukcijos naktį šviesos

[Lempa granulių modelis]: 2835 bendrosios 36-36lm įtampa: 3.0-3.1 v

[Skaičius lemputė karoliukai]: 10

[Color Temperature]: 3500k-6500k

Pakuotės dydis: 84*84*34

[Korpuso medžiaga]: pc/abs

[Produkto Dydis]: 80*80*30

[Indukcijos device]: Žmogaus kūno infraraudonųjų spindulių indukcinės + šviesos kontrolė

[Indukcijos atstumas] 3-5 metrų

[Indukcijos kampu]: 120°

[Baterijos modelis]: AAA*3 Įtampa: 1.5 v

Weight53g

Pakuotės svoris: 65g

Pakuotės dydis: 84*84*34

[Pakavimo medžiagos]: vienas kraft kartoninė pakuotė + putų krepšys

[Produkto naudojimo]: vaikų kambarys, praėjimų, miegamasis, wc, gyvenamasis kambarys, drabužinė, kabinetas ir kt.

Funkcinės režimas:

1. Šis produktas neturi, reikia pereiti prie pradėti darbo režimą, tiesiog įdiegti sausas baterija, produktas bus automatiškai pradėti darbo režimas.

2. Šviesos kontrolės jutiklis: Šis produktas yra laukimo funkciją, dienos metu ir kai aplinkinių ryškumas yra didelis, jis negali dirbti automatiškai, naktį ar kai aplinkinių ryškumas yra mažas, ir blokuoja jutiklis galvą ranka yra lygiaverčiai naktį.Darbo režimas bus automatiškai pradėtas atveju

3. Žmogaus kūno infraraudonųjų spindulių jutiklis: nakties metu, darbą, produktas bus automatiškai įjungti po 25 sekundes, kai žmogaus organizmas jaučia, žmogaus užges, ir žmogaus kūno bus perjungiamas į pristabdymo funkcija, jei tai nėra stebimos dar kartą.

Apie Mokėjimą

1) www.poligon-1.lt, padeda Vizų, Boleto, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės, Western Union", "Webmoney", QIWI ir Banko pavedimu.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

3) Jei jūs vis dar negali patikrinti, iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite mokėjimo vėl.

Apie Siuntos

1) Pasaulio siuntą. (išskyrus tam tikrus šalių ir APO / FPO)

2) Po mokėjimas patvirtino, kad bus tvarkomi laiku. (Įtraukti į krepšelį arba pageidavimų sąrašą, mes pirmenybę teiks transportavimo.)

3) Pagal rusijos Post politikos, rusijos pirkėjai turėtų pateikti savo vardą ir pavardę.

4) Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. (Pastaba: Prašome patvirtinkite savo adreso, prieš pateikiant užsakymą.Mes negalėsime pakeisti adresą po to, kai prekės vežamos.)

5) Laivybos, kad dauguma šalių, dažniausiai trunka nuo 15 iki 60 dienų.

6) Jei negavote prekės per 60 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir atsakyti jums kuo greičiau.

7) transportas laikas švenčių (Kalėdų, Mėnulio Naujųjų Metų, ir pan.) gali būti ilgesnės, nei įprasta.Prašome atidėti 5-10 dienų.

8) Jūs galite naudoti sekimo numerį, stebėti paketą interneto svetainėje: www.17track.net/en

Apie Paslaugų ir Grąža

1) Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.Jei turite klausimų apie siuntų pristatymo ar produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

2) Jums bus susisiekite su mumis per 7 dienas nuo gavimo dienos.Jei turite šio elemento daugiau nei 7 dienas, jums bus laikoma, kad prekės ir mes nebus grąžinti ar pakeisti jums.

3) Visi produktai yra garantuotas vienerius metus.

4)Visi produktai yra Dropshipping ir didmeninės。, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu ([email protected]) ar WeChat ID: Aimkeeg, whatsapp (+8613766238520).

Apie Atsiliepimus ir Apdovanojimai

1) Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jeigu esate patenkinti produkto, prašome palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių ), mes bus daryti tą patį už jus.labai ačiū !

2) Jei nesate patenkinti produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir siųsti pranešimą, tada palikti neigiamą atsiliepimą arba bet kokį ginčą su www.poligon-1.lt.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gauti savo pasitenkinimą.

3) Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą STS", "Youtube", Instagram ar Facebook, mes siūlome dovaną ar nuolaidą kitam užsakymui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai