"Microsoft Surface Originali Pen Pro 4 / 3 / Knyga | Sidabrinė | 3XY-00001

"Microsoft Surface Originali Pen Pro 4 / 3 / Knyga | Sidabrinė | 3XY-00001

w99152

Nauja

Yra sandėlyje

€79.03 €43.47
Vnt.

Žymos: kawaii mechaninis pieštukas, 3d rašiklis, "huawei" matepad pieštukas, paviršiaus pro 4 ekrano kabelis, "microsoft offic, dr pen a6 c, funda microsoft surface pen, lašas pen, qidi, lydinio paviršiaus.

"Microsoft Surface Originali Pen Pro 4 / 3 / Knyga | Sidabrinė | 3XY-00001

Produkto Identifikatoriai

LTS:3XY00001

Modelis:Microsoft Surface Pen

Produkto Pagrindinės Savybės

Tipas:Aktyvus

Suderinama Modelis: "Microsoft Surface Knygą, Skirtą" Microsoft Surface 3, "Microsoft Surface Pro" 4, "Microsoft Surface Pro" 3

Spalva:Sidabrinė

Savybės:Bluetooth

Suderinamos Prekės Ženklo "Universal", " Microsoft

Lengva prieiga prie redagavimo įrankiai.

Gauti formatavimo parinktis, dešiniu pelės mygtuku spustelėkite mygtuką šone, Pen.1 erase paverčia jūsų Pieštuko galiuką į trintukas, todėl jūs galite redaguoti pažymi, kaip galite dirbti be pertrūkių.

Bevielio ryšio.

Nuo Paviršiaus Pen belaidžiu ryšiu bendrauja su savo Paviršiumi, jūs galite susikoncentruoti į savo kitą šedevras be jokių kliūčių.Nustatykite "Bluetooth" ryšį vieną kartą ir niekada nereikės nerimauti apie tai dar kartą.

Paviršiaus Pen suteikia jums lengvas rašymo ir piešimo patirtis.Niekada nerimauti poilsio ranką ant ekrano.Palmių Bloko technologija ignoruoja spaudimą iš savo rankų, kai jis jaučia naudojate Pen.Ir su daugiau nei 250 lygių, slėgio jautrumo, Paviršiaus Pen leidžia piešti ir tapyti su meno tikslumo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai