180 Nustatyti Dvigubo Bžūp Kniedės su Užtrauktuku 3PCS Tvirtinimo Įrankiai Striukės, Džinsai, Diržai, Krepšiai, Drabužių Audinio, Odos Amatų Rankiniai įrankiai

180 Nustatyti Dvigubo Bžūp Kniedės su Užtrauktuku 3PCS Tvirtinimo Įrankiai Striukės, Džinsai, Diržai, Krepšiai, Drabužių Audinio, Odos Amatų Rankiniai įrankiai

w98887

Nauja

Yra sandėlyje

€9.32 €5.13
Vnt.

Žymos: crystal kniedės, mygtuką ir kniedės, drabužių kniedytuvas metalo, oda, kniedės rinkinys, vyšnių led, dukart kniedės, kniedėmis įrankių rinkinys, Atstumai, nekilnojamojo odinis pilkos spalvos rankinės, punch kniedės.

180 Nustatyti Dvigubo Bžūp Kniedės su 3PCS Tvirtinimo Įrankiai Striukės, Džinsai, Diržai, Krepšiai, Drabužių Audinio, Odos Amatų

Informacija:

Nustatyti inculdes 180 nustatyti dvigubo bžūp kniedės, 2 dydis ir 3 spalvų, 3pcs tvirtinimo įrankiai, pakankamai jums padaryti mažą amatų.

Pagamintas iš aukštos kokybės vario medžiagų, netoksiškas, be formaldehido, lygaus paviršiaus ir nebus rūdžių.

Yra griovelis ant pagrindo, kad galėtų nustatyti atstumai, ir išvengti, kad beldžiasi lenkimo ir stumdomas.

Ateina su aiškiai talpinimo atskyrimo ir klasifikuojami saugojimo elementus, galite juos rasti greitai.

Puikus švarkai, diržai, džinsai, rankinės, drabužiai, oda amatų, "PASIDARYK pats" amatų, kepurės, kuprinės, batai ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: varis

Dydis: 6 x 6 mm/0.24 x 0.24 colių;8 x 8 mm/0.31 x 0.31 colių

Spalva: aukso, bronzos, sidabro

Pastaba: Prašome likti nuošalyje nuo vaikų iki 3 metų amžiaus, dėl mažų dalių.

Pakuotė:

180 Nustatyti x Kniedės

3 x Tvirtinimo Įrankiai

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai