2vnt Virtuvės Česnakai, Imbieras Akių Saugojimo Krepšys Daržovių, Svogūnų Bulvių Laikymo Kabinti BagHollow Kvėpuojantis Akių Maišą (2vnt Česnakų Gi

2vnt Virtuvės Česnakai, Imbieras Akių Saugojimo Krepšys Daržovių, Svogūnų Bulvių Laikymo Kabinti BagHollow Kvėpuojantis Akių Maišą (2vnt Česnakų Gi

w98792

Nauja

Yra sandėlyje

€3.87 €2.82
Vnt.

Žymos: metalo alkūnė padas, metalo gecko raudona, metalo pavėsinė uk, metaliniai puodeliai aukso, metalo mirti slaugytoja, metalo stalas įrašą, metalinis rėmas 8x8, metalo plaukų pušis, metalo koja kūdikių.

Nekenksmingas aplinkai: Daugkartinio naudojimo ir skalbti krepšiai yra puikus imtis palei bakalėjos parduotuvę, ar keliauti kartu.Puikus būdas sumažinti mūsų naudoti plastiko ir prisidėti prie aplinkos į teigiamą pusę.

Sulankstomas, Nešiojamas: Šių nailono pagaminti maišeliai yra kvėpuojanti ir lengva sudėti ir laikyti plokščia.Permatomos tinklelio, todėl jį lengva paimti būtent tai, ko jums reikia be paiešką aplink.

Aukštos Kokybės Patvarus, Lengvas Medžiaga-daugkartinio naudojimo saugojimo maišeliai yra pagaminti iš nailono, labai lengvas ir patvarus.Aukštos kokybės dizainas užtikrina, kad šie maišai gali turėti sunkių daiktų, tokių kaip obuoliai, pakabukai, ar net batų be kopijavimo.

Skalbti mašinoje: Šis maišeliai yra lengva valyti rankomis ar mašina galima skalbti ir bus ne degraduoja, arba trauktis,pakankamai daugumai vaisių, uogų ir daržovių pirkimas.

Medžiaga: Poliesteris,Prefektas už Garlics, svogūnai ir bulvės, taip pat idėja šiukšlių maišai sandėliavimas.

Dydis: 29*26cm

Patvarus, dėvėti, atsparus, gali būti pakartotinai nuplauti

Didžiausias Guolių Svoris: 2KG

spalva: Smėlio

Pakuotės Turinys:

2 * Akių Saugojimo Krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl www.poligon-1.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą www.poligon-1.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai