Povandeninis LED Šviesos Akvariumas Žuvų Bakas Light Laikmatis su Auto On/Off White & Blue Stick Žuvų Bakas 3 Šviesos Režimas Pritemdomi

Povandeninis LED Šviesos Akvariumas Žuvų Bakas Light Laikmatis su Auto On/Off White & Blue Stick Žuvų Bakas 3 Šviesos Režimas Pritemdomi

w98088

Nauja

Yra sandėlyje

€13.71 €10.97
Vnt.

Žymos: ts laikmatis, groot akvariumo apdaila, 12v led spot, co2, akvariumas uv, akvariumas led, sobo akvariumo reikmenys, le šviesos, off batų balta, 5w akvariumas led šviesos.

Povandeninis LED Šviesos Akvariumas Žuvų Bakas Light Laikmatis su Auto On/Off White & Blue Stick Žuvų Bakas 3 Šviesos Režimas, šviesos srautą galima reguliuoti Funkcijos: 1. Saulėtekio ir Saulėlydžio - Mūsų žuvų bakas apšvietimas, įrengtos 24-valandų akvariumas light laikmatis, kuris imituoja saulėtekio ir saulėlydžio.Reguliuoti šviesos ryškumą laisvai duoti savo žuvų įprastinį gyvenimo būdą.

2. 3 Spalvų Keitimas-- 3 Spalvas galima keisti: Mėlyna, Balta ir Mėlyna su Balta.Aukštos kokybės 5050 SMD LED karoliukai padaryti atsižvelgiant super šviesus (daro žuvų bakas šviesos 20% ryškiau nei kiti) , energijos taupymo ir spalva-stabili parodyti savo vandens augalų, koralų arba nuostabios žuvys.Tai puikus, už naktį žiūrint.

3. Atsparus vandeniui--vandeniui IP68 reitingų, tai LED šviesos Juosta galėtų būti visiškai panardinamus po ar virš vandens.Ir apsaugos nuo sprogimo akrilo stiklo duoti daugiau aiškios ir saugiau šviesos jūsų akvariumuose.

4. Multi-Dydis,--Mes siūlome įvairaus dydžio, įvairių žuvų bakas tipo.Gali būti plačiai naudojamas žuvies, rezervuarų, cisternų, rockeries, pet, narveliuose ir kt.Ryškus LED akvariumo apšvietimas gali padaryti jūsų bakas atrodo kaip dalis vandenynų, ir jūsų žuvų ir roplių, pamatė, kur jie plaukimo arba juda.

5. Lengva Naudoti-- Tvirtas siurbtukas yra patogūs ir labai svarbus.Gumos apsauginį dangtelį, siekiant išvengti susidūrimo ir žalą.Pagaminti iš labai skaidrus ir nuo sprogimo apsaugotus akrilo umbra, jis yra patvarus ir lengva valyti.Specifikacija:

LED šviesos ilgis

Galia

Šviesos DIODAI

18CM

3W

18 (9 balta,9blue)

28CM

5W

30 (15white,15blue)

37CM

7W

42(21white,21blue)

48CM

9W

57 (30white,27blue) Pakuotė:

1 set LED Povandeninis žibintas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai